TOP 5 ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣ

Ιουλίου 26, 2015


                                                          TOP 5 ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣ!

Hey guys, είμαι η Κατερίνα και σήμερα εγκαινιάζω την καινούργια στηλη του μπλογκ με ένα δικό μου TOP 5 για τα αγαπημένα μου πλάσματα τους αγγέλους!

5: FALLEN
 
Ένα βιβλίο με έκπτωτους αγγέλλους, μια κατάρα, έναν θανάσιμο εχθρό όπου η μοίρα του κόσμου εξαρτάται από την αγάπη ενός αγγέλου. Ποιά θα είναι τελικά η επιλογή του Ντάνιελ;

                                                                                                                                                                                                                                                           4:UNEARTHLY
Η Κλάρα ανακαλύπτει ότι έχει αίμα αγγέλου και η ζωή της έρχεται τα πάνω κάτω. Ανάμεσα σε δύο αγόρια, το αγόρι των ονείρων της (κυριολεκτικά) και το όμορφο αγόρι του σχολείου της, η Κλάρα προσπαθεί να βάλει την ζωή της σε τάξη και να ξεκαθαρίσει τα οράματα που την κατακλύζουν για μια επικείμενη καταστροφή.


3: THE DARKEST ANGEL
Ο Λύσαντερ έχει μια αποστολή. Να εξαλείφει δαίμονες. Μέχρι την στιγμή που μια αποστολή αποδεικνύεται πιο δύσκολη από τις άλλες. Η Μπιάνκα είναι μια άρπυα που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή του Λύσαντερ. Θα του μάθει τί είναι λαγνεία και θα αλλάξει τον Λύσαντερ και την αγγελική του φύση μια για πάντα.


                                                                                                                                                            2:BLUEBLOODS
Μια εκπληκτική σύνδεση ανάμεσα στους πιο χλιδάτους βρικόλακες της Νέας Υόρκης και τους αγγέλους. Γιατί οι άγγελοι αποφάσισαν να μετενσανκωθούν σε βρυκόλακες, και ποιά είναι η θέση της Σκάιλερ Βαν Άλεν, μιας ημίαιμης που δεν είναι αγγελος, σ’ αυτήν την κοινωνία;


1:DREAMS OF GODS AND MONSTERS
Το τρίτο βιβλίο της τριλογίας “Άγγελος και Δαίμονας”, αποτελεί το πιο καταπληκτικό φινάλε σε τριλογία, με τους αγγέλους να είναι οι «κακοί» της υπόθεσης. Πώς θα πολεμίσει η Καρού και ο Ακίβα την στρατιά των Σεραφείμ, πώς θα αναστήσουν τις φυλακισμένες Χίμαιρες και θα πολεμίσουν το σκοτάδι που επείκειται και θα κρατήσουν και την ελπίδα για την αγάπη τους ζωντανή; Σ’ αυτό το μυθηστόρημα η Laini Taylor μας μαθαίνει για την ελπίδα και την αγάπη αλλά πάνω από όλα ότι όλοι είμαστε οι προσωπικοί θεοί της ζωής μας και ότι η μοίρα μας εξαρτάται από εμάς τους ίδους! Ένα βιβλίο που αξίζει δικαιωματικά την πρώτη θέση στην σημερινή μας λίστα.



 Αυτό ήταν για σήμερα παιδιά!Περιμένω τις δικές σας επιλογές για βιβλία με αγγέλους!Μέχρι την επόμενη φορά byeeeeee!!!

                                                             #KatTheBookoholic

1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη, αλλά όχι. Δεν πιστεύω πως αξίζουν οι γαλαζοαίματοι να είναι εδώ. Απλά όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.