Το Σώμα - The Host (2013)

Ιουλίου 19, 2015
Γεια σας!! Τι κάνετε; Ελπίζω να περνάτε καλά στις διακοπές!!Αποφάσισα να υπάρχει μια νέα κατηγορία στο blog μας η οποία θα λέγεται ''Σύντομες Κριτικές''!! Δηλαδή θα κάνουμε κριτική κανονικά σε βιβλία,ταινίες ή σειρές αλλά όταν δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά επειδή τα έχουμε ξαναπεί θα είναι πιο σύντομα τα ποστ μας!! Εγκαινιάζεται λοιπόν η κατηγορία αυτή από σήμερα!!

Σήμερα με αφορμή του ποστ της καταπληκτικής μας blogger Κατερίνας για το ''Το Σώμα'' της Stephenie Meyer, αποφάσισα να σχολιάσω την ταινία ώστε να έχετε και μία πιο ολοκληρωμένη άποψη και για το βιβλίο αλλά και την ταινία πάνω σε αυτό.

Είδος: Δυστοπία, Επιστημονικής φαντασίας



 Περιγραφή

 Η ταινία ακολουθεί την προσπάθεια της Μέλανι Στράιντερ, μιας δυναμικής κοπέλας η οποία αρνείται να υποκύψει και να αφήσει να μπουν στο σώμα της οι εισβολείς, παράξενα εξωγήινα όντα που έχουν έρθει για να καταλάβουν το μυαλό των ανθρώπων. Έτσι η Μέλανι αντιστέκεται στη Γουάντερερ- την ''ψυχή'' που εξουσιάζει το σώμα της, με αποτέλεσμα να της δείχνει εικόνες από τον άνθρωπο που αγαπάει. Όμως η Γουάντερερ έχει αισθήματα για έναν άλλο άνθρωπο τον οποίο θα πρέπει να ''παραδώσει''. Τελικά μαζί με τη Μέλανι καταφέρνουν να συμμαχήσουν και να πάρουν μέρος σε μια επικίνδυνη αποστολή η οποία θα καθορίσει το μέλλον των ανθρώπων.



                                                                                                 Προσωπική Εμπειρία

Γνωρίζοντας το βιβλίο χωρίς να το έχω διαβάσει, ήθελα να δω έστω και από τη μεγάλη οθόνη μια διαφορετική ιδέα της Meyer εκτός από το ''Twilight''. Μπορώ να πω με σιγουριά πως αυτή η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ. Πρωτότυπη, με όμορφα εφέ και γενικά δίνει πολύ ωραία συναισθήματα. Επιπλέον η μουσική επένδυση ήταν πολύ καλή και στο τέλος Imagine Dragons- καταπληκτική και ταιριαστή με χίλια επιλογή!!











Αξιολόγηση


Πιστεύω ότι αξίζει να δώσω 3 αστεράκια σε αυτή την ταινία διότι παρουσιάζει την ύπαρξη των εξωγήινων διαφορετικά από τα συνηθισμένα φορμ τα οποία πολλές φορές είναι κουραστικά και επιπλέον πιστεύω ότι τα εφέ και οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν πολύ καλές, ειδικά της πρωταγωνίστριας και των ''κακών''. χαρακτήρων.


 /★ (3/5 αστέρια)




Για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν το βιβλίο, μπορείτε να δείτε την κριτική του βιβλίου από την Κατερίνα εδώ.

Αυτή ήταν η σύντομη κριτική της ημέρας!! Ελπίζω σύντομα να γράψω για το ''Night at the museum: Secret of the Tomb'' αλλά και για το πολυαναμενόμενο ''Paper Towns'' που υπόσχομαι να δω στο σινεμά και να γράψω για αυτό!!

Τα λέμε!!


                      #Valia


                                                    


1 σχόλιο:

Από το Blogger.