ΤΟΡ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

Ιουλίου 31, 2015


                                                   TOP 5 ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ

 Hey guys!Είμαι η Κατερίνα και σήμερα ηρθα με το δεύτερο τοπ μου για το blog μας! Enjoy!

                                                   
                                                5)  AWAKENED (THE HOUSE OF NIGHT)
      Το όγδοο βιβλίο της σειρας "Ο Οίκος της Νύχτας" βρίσκει την Ζόι και την παρέα της στη Νήσο του Σκάι. Η παρέα βρυκολάκων προσπαθεί να πολεμίσει τους θανάσιμους εχθρούς που παραμονεύουν ενώ η Ζόι βρίσκεται ανάμεσα σε δύο αγόρια, με ένα τεράστιο δίλημμα να απειλεί την καρδιά της. Από τα πιο ωραία βιβλία της σειράς!


                 4)   DRACULA (BRAM STOKER)
 

Το γνωστό μυθηστόρημα του Βram Stoker δεν θα    μπορούσε να λείπει από το ΤΟΡ αυτό καθώς θεωρείται πρόδρομος όλων των σύγχρονων ιστοριών με βρυκόλακες. Το σκηνικό βρίσκεται στην Τρανσυλβανία όπου ο Τζόναθαν Χάρκερ είναι φιλοξενούμενος στο κάστρο του γνωστού Κόμη Δράκουλα, αφέντη των λύκων!

                                    3)  GLASS HOUSE (MORGANVILLE VAMPIRES)

Σε μια πόλη όπου οι βρυκόλακες ζουν πλάι στους ανθρώπους, με τους δε να γνωρίζουν την ύπαρξη των μεν, η Κλερ θα βρεί τον εαυτό της να συγκατοικεί με την πιο παράξενη παρέα της πόλης. Η Ιβ, ο Σέιν και ο Μάικλ θα στηρίξουν την Κλέρ η οποία δεν έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις με τους σωστούς βρικόλακες για να την προστατεύουν.  

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/94/BloodPromise_Novel.jpg 
              
2)   BLOOD PROMISE (VAMPIRE ACADEMY)

Η Ρόουζ και ο Ντιμίτρι είναι φύλακες των καλών βρυκολάκων, των Μορόι, και επίσης αδελφές ψυχές. Έχουν ορκιστεί ότι αν ένας από τους δύο γίνει Στριγκόι, σατανικός βρυκόλακας, τότε ο άλλος θα τον σκοτώσει. Το βιβλίο αυτό μας αφηγείται τον συναισθηματικό αγώνα της Ρόουζ να κρατήσει  την πιο σοβαρή και δύσκολη απόφαση της ζωής της. 
                                              1)   NEW MOON (TWILIGHT SAGA)

Η "Νέα Σελήνη" δεν είναι ένα βιβλίο που μας δείχνει την άγρια πλευρά των βρυκολάκων. Πρόκειται για την πιο συναισθηματική ιστορία αγάπης μεταξύ ενός βρυκόλακα και ενός ανθρώπου, όπου στο βιβλίο αυτό η συγγραφέας μας δείχνει το συναισθηματικό μεγαλείο των βρυκολάκων, τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν στην ζωή των ανθρώπων καθώς και την πραγματική αγάπη που μπορεί να βρεί κάποιος ανεξάρτητα από το είδος του,την ηλικία του και τις προτιμήσεις του!


Αυτό ήταν για σήμερα παιδιά!Ελπίζω να σας άρεσε και περιμένω από κάτω τα δικά σας ΤΟΡ!Μέχρι την επόμενη φορά byeeeeeeee!

                     
                                   #KatTheBookoholic


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.