THE GIFTED ( 2017-)

Οκτωβρίου 09, 2017
Μια πολλά υποσχόμενη σειρά της Marvel το The Gifted είναι η πρώτη υπερηρωική σειρά του Fox που προέρχεται από το σύμπαν των X-Men. Πραγματοποιειται την χρονική περίοδο όπου οι γνωστοί σε όλους μας X-men έχουν διαλυθεί/εξαφανιστεί και πλέον οι μεταλλαγμενοι είναι ο  αποκαλουμενος από την κυβέρνηση  ''κίνδυνος'' για τον κόσμο που δεν έχουν δυνάμεις. Θα δούμε πολλούς μεταλλαγμενους με γνώριμες δυνάμεις, όπως η Polaris (Lorna). 

Περίληψη
Η σειρά επικεντρώνεται σ'ένα ζεύγαρι που μένει στα προάστια αλλά η συνηθισμένη ζωή του ταράσσεται ξαφνικά όταν ανακαλύπτουν πως τα παιδιά τους έχουν μεταλλαγμένες δυνάμεις. Αναγκασμένοι να μετακομίσουν από μια εχθρική κυβέρνηση, η οικογένεια ενώνεται σε ένα υπόγειο δίκτυο των μεταλλαγμένων και πρέπει να αγωνιστούν ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.
Cast: Stephen Moyer, Jamie Chung, Blair Redford, Natalie Alyn Lind, Sean Teale, Amy Acker, Emma Dumont, Percy Hynes White και Coby Bell.

 Προσωπική εμπειρία 

Ότι Marvel άρχισε να βγαίνει τα τελευταία χρόνια τα παρακολουθώ μιας και είμαι geek girl εθισμένη στη Marvel και βλέπω τα παιδικά μου και εφηβικά μου χρόνια με τα κόμικς και τα animation να βγαίνουν πλέον σε real action σειρές και ταινίες δίνοντας μας την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στα σύμπαντα που έχουν δημιουργηθεί από μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Stan Lee που παρεμπιπτόντως τον βλέπουμε πάντα μα πάντα σε ότι ταινία και σειρά έχει δημιουργηθεί πάνω στη δουλειά το. Περιμένω από τη σειρά και τους συντελεστές να περάσουν το όριο προσδοκιών μας και να μας δώσουν το καλύτερο του καλύτερού.

 Αξιολόγηση

Δεν περίμενα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να μπει δυναμικά η δράση, το κυνηγητό και η πλοκή του σεναρίου αλλά με εξέπληξε θετικά και περιμένω από τα επόμενα επεισόδια περισσότερα. Από μεριάς των  εφέ πάρα πολύ καλό και προσεγμένο τόσο που δίνει σε όσους δεν περίμεναν καλά εφέ μια καλή γεύση του τι επαιτε. Ελπίζω να ξεπεράσει ακόμα και τις ταινίες των αγαπημένων μας X-men και να μας δώσει ευχαρίστησή και απόλαυσή.
  
                  Βαθμολογία ★★★★/★★★★★ (4/5 αστέρια)
                                                                                
                                                                                     #Ourania



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.