Ανακοίνωση: Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού στο blog μας

Αυγούστου 15, 2015
Γεια σας fans του blog μας! 

Για να σας ευχαριστήσουμε για τις 2000+ προβολές, μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα λειτουργίας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα παιχνίδι που θα μοιάζει με τον "Κρυμμένο Θησαυρό" για να διασκεδάσουμε μέσα στις αναρτήσεις του blog μας! 

Πως θα παίξετε:


Στο τέλος αυτής της ανάρτησης θα σας δοθεί ο πρώτος γρίφος, ο οποίος οδηγεί σε κάποιο από τα άρθρα που έχουμε ήδη ανεβάσει στο blog. Πηγαίνοντας σε αυτό το άρθρο, ψάχνετε τον επόμενο γρίφο, ο οποίος σας οδηγεί σε ένα επόμενο άρθρο. Λύνοντας τον 10ο γρίφο φτάνετε στον θησαυρό, ο οποίος είναι μια μικρή εικόνα στο άρθρο που θα φτάσετε! Για να μετρήσει η απόδοση σας, πρέπει να σχολιάσετε στο άρθρο- θησαυρό ώστε να ξέρουμε ποιος βρήκε πρώτος τον θυσαυρό! Επίσης πρέπει να σχολιάζετε σε όλα τα στοιχεία κάτι συμβολικό ώστε να ξέρουμε την απόδοση των συμμετεχόντων (όπως "Το βρήκα" ή "Τσεκ"... ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην σχολιάσετε την λύση του γρίφου). Αν δεν το κάνετε, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν βρήκατε όλα τα στοιχεία ή απλά πατήσατε ένα άρθρο και βρήκατε τον θησαυρό...

Σημείωση: Οι γρίφοι είναι σχετικοί με τις κριτικές μας για βιβλία, ταινίες και σειρές.

 

Δώρο νικητή/ριας:


Το blog μας θα κάνει αφιέρωμα στο αγαπημένο του fandom!


Βοήθειες στους γρίφους:


Αν όσο και προσπαθείτε να βρείτε που οδηγεί ο γρίφος, δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα, μπορείτε να σχολιάσετε στο άρθρο του συγκεκριμένου γρίφου τη λέξη "Βοήθεια" για να σας δώσουμε ένα ακόμη στοιχείο που θα σας βοηθήσει! Σε κάθε γρίφο έχετε 1 βοήθεια ενώ συνολικά δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τις 3. (Φιλική συμβουλή: Μην τις ξοδέψετε βιαστικά!).


Πρώτος γρίφος:


"Ψάξε εκεί που αναμνήσεις δεν υπάρχουν και ψηλά τείχη περικυκλώνουν τη ζωή σου... Εκεί που τέρατα απειλητικά καραδοκούν, ψάξε, αναζήτησε την λύση... του γρίφου."




Από τις συντάκτριες: 
#Κάλιι /// -Chrissy

2 σχόλια:

Από το Blogger.