Woman In Black 2: Angel of Death (2015)

Ιουλίου 31, 2015
Χευ παιδια!!! Είμαι και σήμερα εδώ μετά από ένα μικρό διάλειμμα λίγων ημερών για να γράψω για το πιο αστείο (κατά τη γνώμη μου) θρίλερ ever. Και αυτό λέγεται Woman In Black 2: Angel of Death του σκηνοθέτη Tom Harper.

Είδος: Τρόμου



Περιγραφή

Η ιστορία μας ταξιδεύει στο δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο όπου το Λονδίνο βομβαρδίζεται και η πρωταγωνίστρια Eve αποφασίζει με τη διευθύντρια του σχολείου που δουλεύει να πάρουν τα παιδιά μακριά ώστε να είναι σε ένα πιο ασφαλές μέρος. Γνωρίζει το Harry ο οποίος είναι πιλότος και η βάση του είναι στο χωριό όπου πάνε, για αυτό κι αποφασίζουν να πάνε μαζί. Όμως στη διαδρομή για το χωριό όπου θα μείνουν προκύπτει ένα πρόβλημα στο λεωφορείο τους κι αναγκάζονται να μείνουν και στο ''σπίτι'' της πρώτης ταινίας (όσοι έχουν δει την πρώτη καταλαβαίνουν). Εκεί λοιπόν έχουμε και τη γυναίκα με τα μαύρα που ως γνωστόν θέλει να σκοτώσει τους πάντες. Έτσι κάνει μάγια στα παιδιά και πολλά από αυτά έχουν τάσεις αυτοκτονίας. Η Eve θα πρέπει να βρει τρόπο να σώσει τα παιδιά. Το ζήτημα είναι όμως με τι αντάλλαγμα.



Προσωπική Εμπειρία


 Ε, για να πω την αλήθεια, δεν αποφάσισα να δω την ταινία λόγω της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, αλλά λόγω του Jeremy Irvine. Έτσι κανόνισα με τις φίλες μου ένα βράδυ να δούμε όλες μαζί την ταινία (τα γνωστά movie nights). Η αλήθεια είναι πως το περίμενα λίγο τρομακτικό. Well, με εκνεύριζε αφάνταστα η ηθοποιός που έκανε την πρωταγωνίστρια και περισσότερο ''το διαβολοπαίδι με το κούρεμα καπελάκι'' (κορίτσια δικό σας). Ήταν πολύ στημένο και δεν πιστεύω ότι κάποιος που δεν τρομάζει εύκολα θα μπορούσε να πιστέψει αυτό το κακοστημένο θρίλερ. Και ας έρθω στο πιο αστείο part της ταινίας κατά τη γνώμη μου. Η λίμνη (ναι ήρθε η ώρα της χΔ). Στην αρχή της ταινίας υπάρχει ένας μικρός ας πούμε βάλτος και στο τέλος θάλασσα!!
  Δεν ξεχνάω φυσικά να αναφέρω το πανέμορφο (χΔ) φάντασμα μας που νόμιζε θα μας τρομάξει. Μια κοπέλα η οποία είναι βαμμένη με makeup τονίζοντας τα ζυγωματικά της πίσω από ένα σεντόνι και με πολύ δόση μάσκαρας και μαύρης σκιάς. Δεν θα την έλεγα τρομακτική απλά bad makeup artist xD. Σπόιλερ: Στη σκηνή της λίμνης τους δάνεισε ο Daniel Radcliffe (πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας και ο θρυλικός ''Harry Potter'') τη στολή του Λούσιους Μαλφόι;
 Τα μέρη δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο αν και έμοιαζαν για προπολεμικά κάτι που έδωσε λίγο ζωντάνια στην ταινία. Φυσικά το τέλος με νευρίασε για αυτό και έβαλα χ στη ταινία.




Αξιολόγηση

Πριν πω τη βαθμολογία μου, θέλω να πω πως οι κριτικοί της έδωσαν το πολύ ένα αστεράκι. Ειλικρινά δεν άξιζε καθόλου. Κάποιοι ηθοποιοί (όπως ο Jeremy <3 xD) είχαν καταπληκτικές ερμηνείες αλλά έχοντας δει την πρώτη ταινία (που ήταν υπέροχη) δεν ήταν ουδεμία κάτι που περίμενα να δω. Και επειδή έχω πει κακή κριτική (μη με σκοτώσετε χΔ) εγώ θα της βάλω με βαριά καρδιά 1,5 αστεράκια και είμαστε εντάξει xD



½ /(1.5/5 αστεράκια)


Αυτή ήταν η σημερινή κριτική!! Αν θέλετε να γράψω και για την πρώτη ταινία γράψτε μου στα σχόλια (και φυσικά όποιος την έχει δει τη γνώμη του αμέσως!!)


Bye!!

#Valia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.