Reign (2013-2017)

Ιουλίου 06, 2015
Γεια σας!! Σαν writer και ιδιοκτήτρια του blog αποφάσισα να ασχοληθώ και με σειρές όσο μπορώ και θα έχω τον τομέα των ιστορικών σειρών.

Η σημερινή σειρά που θα πω είναι μια από τις καλύτερες σειρές στο είδος της. Πρόκειται για τη σειρά Reign που προβάλλεται στην Αμερική από το κανάλι cw.

Είδος: Ιστορικές






Περιγραφή


Η σειρά ακολουθεί τη ζωή της Mary, βασίλισσας της Σκοτίας. Ξεκινάει στο έτος 1557 με τη Mary να ζει στη Γαλλία και να περιμένει το γάμο της με τον πρίγκηπα Francis, με τον οποίο και έχει αρραβωνιαστεί από τα 6 της. Η Mary θα πρέπει να ελέγχει τις πολιτικές εξελίξεις μεταξύ των χωρών καθώς και τη σχέση της με τον Francis και την έλξη που νιώθει με τον νόθο αδερφό του, Sebastian.
Η μητέρα του Francis, Catherine de' Medici προσπαθεί να ματαιώσει το γάμο χρησιμοποιώντας τον Nostradamus, ο οποίος έχει την ικανότητα να προφητεύει το μέλλον. Τέλος η σειρά παρακολουθεί
και τη ζωή των κυριών των τιμών της Mary, Kenna, Aylee, Lola και Greer, οι οποίες προσπαθούν να βρουν σύζυγο στο παλάτι.

Η σειρά έχει μέχρι στιγμής κλείσει 2 κύκλους και έχει ανανεωθεί και για 3ο κύκλο.








Προσωπική Εμπειρία

Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα καν για τη Βασίλισσα Mary επειδή γνώριζα μόνο για την Elisabeth. Βέβαια επειδή μου τράβηξε το ενδιαφέρον έψαξα την ιστορία της οπότε και γνωρίζω το τέλος της σειράς. Η φίλη μου Κάτια μου την πρότεινε και μόλις με το πρώτο επεισόδιο είχα γίνει 
μεγάλη φαν της. 







Αξιολόγηση

★½/★ (4,5/5 αστέρια)


Η σειρά είναι άκρως απολαυστική με όχι μόνο τις δολοπλοκίες των αρχηγών των κρατών, αλλά τα μίση, τις έχθρες και τις έλξεις των χαρακτήρων. Τα κουστούμια είναι πλούσια, τα κοσμήματα λάμπουν, τα σκηνικά εντυπωσιάζουν και οι μουσική επένδυση είναι πολύ ικανοποιητική. Της βάζω 4,5 αστεράκια και δεν της βάζω 5 για όλα τα μικρολαθάκια που ίσως εμφανίζονται στη σειρά. Αλλά πραγματικά προτείνω τη σειρά σε όλους και ειδικά σε όσους αγαπούν το είδος της, διότι δείχνει την ιστορία αλλά μπορεί να τη δείξει με μια άλλη οπτική γωνία και μάλιστα απολαυστική για τους θεατές.

Εσείς; Τη βλέπετε ή ενδιαφέρεστε να τη δείτε; Δεν σας άρεσε; Αφήστε σχόλια από κάτω και πείτε μου τη γνώμη σας!!

Φιλάκια,

#Βάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.