Τοπ 10 Halloween Ταινιες

Οκτωβρίου 10, 2017

 Γεια σας παιδιά Οκτώβρης μήνας μπήκε και μαζί του έρχεται το Halloween ή αλλιώς οι Απόκριες των Καθολικών μιας και στην Ελλάδα γιορτάζουμε τις απόκριες τον Φλεβάρη, τι είναι όμως το Halloween και κατά ποσό επηρέασε τον κινηματογράφο ????
Γιορτάζεται την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, όπου τα παιδιά μικρά και μεγάλα μεταμφιέζονται σε κάτι τρομακτικό κατά κανόνα και γυρνάνε από σπίτι σε σπίτι για να μαζέψουν διάφορα γλυκίσματα ως γνωστό ''trick or treat''. Συνδέεται με την υπερφυσική δραστηριότητα την νύχτα αυτή και είναι γνωστή ως η γιορτή των Αγίων Πάντων.
Με αφορμή λοιπόν το Halloween μάζεψα μερικές ταινίες που έχουν θέμα τη γιορτή και μερικές ακόμα που μπορεί να δει κάνεις την εποχή αυτή, άλλες θρίλερ και τρόμου και άλλες οικογενειακές και κωμωδίες. Η επιλογή 10 μόνο ταινιών ήταν πολύ δύσκολη αλλά τελικά αποφάσισα πως αυτές οι 10 είναι οι ταινίες που όλοι μας θα πρέπει να δούμε έστω μια φορά αυτήν την εποχή.

#10 Halloweentown                                                      #9 Gremlins


 #8 Ghostbusters                                                        #7 The Exorcist                                                                          


  #6 Hocus Pocus                                                            #5 Trick 'r Treat 

                                       

#4 Nightmare before Christmas                    #3 Nightmare on Elm Street


#2 Friday 13th                                                              #1   Halloween

                                     

   
Αυτές ήταν οι ταινίες που ξεχώρισα με μεγάλη δυσκολία ορισμένες από αυτές έχουν και συνέχειες, remakes, prequels κ.α. Το Halloween είναι μια εποχή που ο κινηματόγραφος πραγματικά χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί χωρίς σταματημό αρα υπάρχει μεγάλο απόθεμα ταινιών για να δει κανείς. Αυτά από μένα ελπίζω να σας άρεσαν και αν όχι περιμένουμε να μας πείτε τα δικά σας τοπ 10 ταινιών.
                                                                      #Ourania




    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.