Book Choice Challenge!!

Ιουλίου 23, 2015
Hey παιδιά!! Λοιπόν αυτή είναι η νέα μας κατηγορία και ονομάζεται ''Challenges''!! Θα ανεβάζουμε με ποιον τρόπο θα κάνετε ορισμένα challenges που σας αρέσουν! Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε το Book Choice Challenge!!


Είναι εύκολος μπορώ να πω ο τρόπος που θα φτιάξουμε το συγκεκριμένο challenge αλλά πάμε να δούμε τι χρειαζόμαστε.


ΥΛΙΚΑ

  • Μικρά χαρτάκια κατά προτίμηση σε τετραγωνικό σχήμα( αν και μπορείτε να επιλέξετε ο,τι χαρτί έχετε στο σπίτι)
  • Ένα κοπίδι ή ψαλίδι
  • Ένα βαζάκι 
  • Κόλλα (εγώ χρησιμοποίησα σε αέρια μορφή, αλλά κάνει και η απλή υγρή κόλλα)
  • Μολύβι, στυλό ή μαρκαδόρο ( σε ο,τι χρώμα επιθυμείτε)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεκινάμε με το να παίρνουμε το χαρτί- ή τα χαρτάκια και να τα διπλώνουμε στη μέση. Με ένα κοφτερό αντικείμενο όπως ένα κοπίδι χαράζουμε το χαρτάκι στο σημείο που το διπλώσαμε ώστε να κοπεί στα δύο. Παίρνουμε ένα στυλό και αρχίζουμε να γράφουμε ονόματα βιβλίων που θέλουμε να διαβάσουμε ή βιβλία που έχουμε ή βιβλία που μας έχουν προκαλέσει να διαβάσουμε ( είναι ανάλογα η επιλογή του καθενός). Τα διπλώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο βάζο. Έπειτα διαλέγουμε ένα επιθυμητό μήκος σε ένα από τα χαρτάκια που θα έχουμε μπροστά μας- καλύτερα να είναι αρκετό. Γράφουμε την επικεφαλίδα Book Choice και με την κόλλα μας κολλάμε το χαρτάκι στο βάζο. 
Και βουαλά, το βαζάκι μας είναι έτοιμο!!

Τίποτα δύσκολο, όλα τα υλικά είναι αυτονόητα σε κάθε σπίτι πιστεύω. Αυτό θα βοηθήσει αρκετά τους βιβλιόφιλους που δεν ξέρουν τι θέλουν να διαβάσουν ( όπως εμένα ).

Πείτε μου αν το έχετε κάνει ή αν θα το κάνετε και πώς σας φάνηκε αυτή η κατηγορία!!

Τα λέμε!!

~Valia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.