Anime: Sword Art Online

Ιουλίου 24, 2015
Γεια σας! Εδώ Κάλι για άλλη μια φορά και είμαι έτοιμη να κάνω μια κριτική για ένα από τα καλύτερα anime που έχω δει (για άλλη μια φορά!). Αυτή τη φορά θα σχολιάσω το Sword Art Online (SAO).

Είδος: Action, Adventure, Fantasy, Game, Romance

Περίληψη


Ο μόνος τρόπος για να δραπετεύσεις είναι να τερματίσεις το παιχνίδι. Δέκα χιλιάδες άτομα που συνδέθηκαν στο παιχνίδι Sword Art Online, χρησιμοποιώντας το NerveGear τους, έχουν παγιδευτεί σε αυτό το παιχνίδι θανάτου. Ο πρωταγωνιστής Kirito, είναι ένα από τους πολλούς παίχτες του παιχνιδιού. Σκοπός του είναι να τερματίσει το παιχνίδι και να καταφέρει να δραπετεύσει. Για να το καταφέρει όμως θα πρέπει να περάσει από τους 100 ορόφους αυτού του εικονικού κόσμου και να παλέψει. Θα τα καταφέρει τελικά ή θα χάσει τη ζωή του προσπαθώντας;

Προσωπική εμπειρία


Αυτό το anime με κέρδισε μόνο και μόνο από την περίληψη του. Είναι πραγματικά υπέροχο και το λάτρεψα! Υπήρχε έντονο το στοιχείο της δράσης και της περιπέτειας και ο Κιρίτο είναι πολύ δυναμικός χαρακτήρας όπως και η Άσουνα (η κοπέλα πρωταγωνίστρια). Υπάρχουν ανατροπές και γενικά είναι ένα υπέροχο anime! 


Κριτική


Θετικά στοιχεία: 1) Δράση, ρομαντισμός και περιπέτεια! 2) Εξαιρετική ιδέα, πρωτότυπη! 3) Ωραία γραφικά, είναι γενικά καλοφτιαγμένο. 4) Η ιστορία έχει χτιστεί όμορφα.

Αρνητικά στοιχεία: 1) Τα τελευταία επεισόδια με το Elfheim Online δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα όσο αυτά του Sword Art Online.

Βαθμολογία:
 ★★★★/★★★★★ (4/5 αστέρια)


#Κάλιι







 Μερικές ωραίες στιγμές:


"I'm not going to die because I'm the one who will protect you."


9. ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ


 

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να έχεις σχολιάσει και τους προηγούμενους γρίφους για να ξέρουμε ότι τους έλυσες για να φτάσεις μέχρι εδώ και όχι ότι πάτησες ένα τυχαίο άρθρο και το βρήκες. :/ Πρέπει να πάρεις τους γρίφους με τη σειρά και να σχολιάζεις στον καθένα που βρήκες μέχρι να φτάσεις στο τέρμα.

      Το πρώτο άρθρο είναι εδώ:http://ataleoffandomworlds.blogspot.gr/2015/08/blog_15.html

      Διαγραφή

Από το Blogger.