Spy (2015)

Ιουλίου 16, 2015
Γεια σας και πάλι!! Λοιπόν είμαστε στα μέσα του Ιουλίου και επιτέλους κατάφερα να δω την ταινία ''Spy'' του σκηνοθέτη Paul Feig.

Είδος: Κωμωδία



Περιγραφή

Η ταινία ξεκινάει με τη Susan Cooper η οποία δουλεύει στο γραφείο της CIA και βοηθάει το συνεργάτη της Agent Bradley Fine ο οποίος είναι ενεργός ντεντέκτιβ στην αποστολή του στη Βουλγαρία. Ο Fine καταφέρνει να σκοτώσει το στόχο του χωρίς να ανακαλύψει που βρίσκεται η πυρηνική βόμβα που ψάχνουν. Την ίδια στιγμή, η CIA ανακαλύπτει ότι η κόρη του εγκέφαλου της τρομοκρατικής οργάνωσης μπορεί να γνωρίζει την τοποθεσία της βόμβας και στέλνει τον Fine στο σπίτι της. Ο Fine στέλνεται στο διαμέρισμα για να ψάξει για πληροφορίες αλλά πυροβολείται από την Raina, η οποία γνωρίζει όλες τις ταυτότητες των κορυφαίων ντεντέκτιβ της CIA, εκ τον οποίων είναι ο Fine και ο Rick Ford. Μετά από αυτό πρέπει κάποιος να συνεχίσει την αποστολή αλλά δεν μπορούν να στείλουν κάποιον από τους ντεντέκτιβ γιατί η ταυτότητα τους έχει αποκαλυφθεί. Η Susan προθυμοποιείται να μπει στην ενεργό δράση για τη μνήμη του συνεργάτη της Fine. 

Εμπειρία

Η αλήθεια είναι πως για την ταινία άκουσα μέσα από την τηλεόραση και τη διαφήμιση της, η οποία ήταν αρκετά άνετη και διασκεδαστική και όπως σας είχα υποσχεθεί, ήθελα να τη δω για να σας πω για αυτή. Στην αρχή η ταινία μοιάζει αρκετά καλή αλλά όταν φτάνει στους τίτλους ( τα δευτερόλεπτα στα οποία εμφανίζονται τα ονόματα της παραγωγής) φαίνεται σαν μια κακή αντιγραφή του Skyfall(αν και στόχος της είναι να κωμικοποιήσει το όλο θέμα αυτών των ταινιών). Βέβαια είναι διασκεδαστική και ελαφριά. Απλά θα τη συνιστούσα ως ταινία για μια διασκεδαστική βραδιά καθώς δεν έχει να υποσχεθεί πολλά κατά τη γνώμη μου.



         

Αξιολόγηση


Αν και η ταινία είναι αρκετά απολαυστική, δεν θα μπορούσα να της βάλω πάνω από δύο με δυόμιση αστέρια. Πολλές φορές η προσοχή μου δεν ακολουθούσε τη Susan αλλά δευτερεύοντες ρόλους όπως του Ford ή της φίλης της Susan. Κατά τα άλλα μπορώ να πω πως η πρωταγωνίστρια δεν ήταν (αρκετά) κακή αλλά σίγουρα θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα. Για όποιον θέλει να περάσει ένα εύκολο και διασκεδαστικό βράδυ με τους φίλους του σίγουρα είναι μια ταινία που δεν είναι δύσκολο να την καταλάβει κάποιος και είναι αρκετά κωμική ( αν εξαιρέσουμε τα δύο-τρία κακόγουστα αστεία τα οποία υπήρχαν μέσα στην ταινία που για μένα δεν ήταν μόνο κακά αλλά και άσχημα).

Βαθμολογία:

★★ ½/★★★★★ (2,5/5 αστερια)

Αυτά για την ταινία!! Την έχει δει κάποιος άλλος; Ας μας πει τη γνώμη του από κάτω και τα λέμε σύντομα!!


#Valia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.