Hunger Games: Φωτιά (2013)

Ιουλίου 27, 2015
Hey!! Λοιπόν σήμερα είπα να ανεβάσω ένα quick review και για τη δεύτερη ταινία της σειράς Hunger Games με τίτλο ''Hunger Games: Catching Fire'' η οποία μπορώ να πω με σιγουριά ήταν καλύτερη από την πρώτη.

Είδος: Δυστοπία, Φαντασία, Young Adult
Περιγραφή(πηγή:wikipedia)

Η Κάτνις Έβερντιν έχει επιστρέψει σπίτι ασφαλής μετά τη νίκη της στους 74ους Αγώνες Πείνας μαζί με τον συμπαίκτη της Πίτα Μέλαρκ. Η νίκη τους σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγουν από τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους και να ξεκινήσουν μια "Περιοδεία της Νικης" σε όλες τις περιφέρειες. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η Κάτνις αισθάνεται ότι η επανάσταση σιγοβράζει αλλά η Κάπιτολ έχει ακόμα τον έλεγχο καθώς ο Πρόεδρος Σνόου προετοιμάζει τους 75ους Αγώνες Πείνας - ένα διαγωνισμό που μπορεί να αλλάξει την Πάνεμ για πάντα.




Προσωπική Εμπειρία

Όπως σας είχα πει για την πρώτη ταινία που είδα στη μαθητική λέσχη, αμέσως μετά είδα αυτήν στο σπίτι μου και πραγματικά μαγεύτηκα για άλλη μια φορά. Τα εφέ είναι καταπληκτικά και οι ταινίες εκτός από τα συναισθήματα που προκαλούν θέλουν να περάσουν κι ένα μήνυμα. Η πιο συγκινητική στιγμή κατά τη γνώμη μου είναι η στιγμή που η Effie δείχνει τη συμπόνοια της στους διαγωνιζόμενους του 75ου Hunger Games.







Αξιολόγηση

Μπορώ να πω πως η συνέχεια του franchise είναι πολύ καλύτερη γιατί αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε τα συναισθήματα των χαρακτήρων, τις προθέσεις της κυβέρνησης, το λόγο που γίνονται όλα αυτά. Για αυτό και θα της δώσω 4 στα 5 αστεράκια.

★★/★★★★★ (4/5 αστεράκια)









Και αυτή ήταν η σημερινή κριτική!! Συστήνω ανεπιφύλακτα την ταινία στους λάτρες της 


φαντασίας  και του δυστοπικού περιεχομένου, ειλικρινά θα σας συναρπάσει!!


Τα λέμε!!





#Valia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.