Anime: Free! – Iwatobi Swim Club

Αυγούστου 30, 2015
Μιας και θεωρητικά, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του καλοκαιριού, 31η Αυγούστου σκέφτηκα να κάνω μία πιο... καλοκαιρινή κριτική για να αποχαιρετήσουμε αυτό το υπέροχο καλοκαίρι του 2015. Έτσι λοιπόν, τι καλύτερο από το anime "Free!" που είναι γεμάτο κολύμβηση και πισίνες;

Είδος: Slice of Life, Sports, Comedy, School

Περίληψη


The story revolves around Haruka Nanase, a boy who has always loved to be immersed in water, and to swim in it. Before graduating from elementary school, he participated in a swimming tournament along with his fellow swimming club members, Makoto Tachibana, Nagisa Hazuki, and Rin Matsuoka. After achieving victory, each of the boys went their separate ways.
Time passed, and in the middle of their uneventful high school lives Rin appears and challenges Haruka to a match, showing Haruka his overwhelming power. Not wanting it to end like this, Haruka, gathers together Makoto and Nagisa once again and brings a new member named Rei Ryugazaki to create the Iwatobi High School Swimming Club in order to defeat Rin.


Προσωπική εμπειρία


Έχοντας ακούσει μία φίλη μου που παρακολουθεί anime να λέει ότι είδε αυτό το anime με πολλά πανέμορφα αγόρια και κολύμβηση, δεν ενθουσιάστηκα και τόσο και ούτε καν το έψαξα. Κάμποσες μέρες πριν όμως, είδα μια δημοσίευση σε μία ομάδα για fandoms που είμαι στο facebook με μία σκηνή του Free! και το ενδιαφέρον μου γι' αυτό το anime γεννήθηκε και αποφάσισα να το δω!
[Free!] Prefectural Medley Relay 

Κριτική


Αυτό το anime θα έλεγα ότι είναι υπέροχο! Δροσιστικό με ωραία πλοκή, ενδιαφέροντες, γλυκούς και αστείους χαρακτήρες, αυτό το anime μας δινει ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Οι σκηνές των αγώνων κολύμβησης γεμάτες σασπένς και ενδιαφέρον, η αρκετή δόση χιούμορ, οι ανατροπές, οι σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών, οι σκέψεις για το μέλλον, η φιλία συνθέτουν αυτό το όμορφο anime.Οι πρωταγωνιστές είναι πραγματικά υπέροχοι και εμφανισιακά και εσωτερικά και το anime δεν σου στερεί καθόλου το ενδιαφέρον. Είναι πραγματικά απίστευτο και μετά που το είδα που δημιούργησε μια έντονη επιθυμία να μάθω κι εγώ να κολυμπάω σε αγώνες (που δεν γίνεται γιατί ακόμα μαθαίνω το απλό κολύμπι, ναι, ντροπιαστικό χδ).

Βαθμολογία:
★★★★½ /★★★★★ (4,5/5 αστέρια)

#Κάλιι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.