Σήμερα η πρώτη μέρα γυρισμάτων για το ''Fantastic Beasts and Where to Find Them''

Αυγούστου 17, 2015
Σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση της Warner Bros ξεκινούν τα γυρίσματα για την ταινία ''Fantastic Beasts and Where to Find Them'' η οποία βασίζεται στο βιβλίο της J.K.Rowling και είναι από τον κόσμο του Harry Potter.



Για όσους δεν γνωρίζουν, το βιβλίο αυτό έχει ως πρωταγωνιστή τον Newt Scamander ο οποίος έχει ως αποστολή να βρίσκει μαγικά πλάσματα και να τα καταγράφει. Η ιστορία εξελίσσεται εβδομήντα χρόνια πριν τις περιπέτειες του αγαπημένου μας μάγου Harry Potter.


Τα γυρίσματα θα γίνουν στη Μ. Βρετανία ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο ηθοποιός Eddie Redmayne ο οποίος κέρδισε το όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στην ταινία ''The Theory of Everything'' ενσαρκώνοντας το σπουδαίο φυσικό Stephen Hawking. Στο πλευρό του θα βρίσκονται κι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως η Alison Sudol και ο Dan Fogler.
Ο σκηνοθέτης της ταινίας, David Yates και γνωστός ως σκηνοθέτης των τεσσάρων τελευταίων ταινιών του Harry Potter, αποφάσισε να κάνει κάποιες τελευταίες auditions λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, συμπεριλαμβάνοντας κάποιους ακόμα ηθοποιούς όπως τη Samantha Morton, τη Jenny Murray και τη Faith Wood-Blakgrove μεταξύ των οποίων Morton και Redmayne έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στην ταινία ''Elisabeth: The Golden Age'' .

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.