LOLA AND THE BOY NEXT DOOR #2 BY STEPHENIE PERKINS

Αυγούστου 06, 2015

                                             LOLA AND THE BOY NEXT DOOR

Hey guys, είμαι η Κατερίνα και σήμερα θα μιλήσουμε για το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας της Stephenie Perkins, το LOLA and the BOY NEXT DOOR!


Είδος: Contemporary, Ρομαντικό
                  


 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΩΦΥΛΛΟ( ΜΤΦ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ)

Έχω 3 απλές ευχές. Η πρώτη είναι να πάω στον χειμερινό χορό ντυμμένη σαν την Μαρία Αντουανέτα. Η δεύτερη είναι να εγκρίνουν οι γονείς μου το αγόρι μου. Και η Τρίτη ευχή μου; Να μην ξαναδώ ποτέ στην ζωή μου τα δύδυμα Μπελ. Ποτέ.
Η εκρηκτική σχεδιάστρια Λόλα Νόλαν δεν πιστεύει στην μόδα...Πιστεύει στην αμφίεση. Όσο πιο εκφραστικό ένα σύνολο-με περισσότερο γκλίτερ-όσο πιο άγριο, τόσο το καλύτερο. Και η ζωή είναι σχεδόν τέλεια για την Λόλα ειδικά μαζί με τον καυτό, ροκά γκομενό της.
Όλα αυτά μέχρι που τα δύδυμα Μπέλ, η Καλλιόπη και ο Κρίκετ, επιστρέφουν στην γειτονία και ξαναφέρνουν στην επιφάνεια ένα πληγωμένο παρελθόν που η Λόλα νόμιζε ότι είχε ξεχαστεί εδώ και καιρό. Έτσι όταν ο ταλαντούχος εφευρέτης Κρίκετ φεύγει από την σκιά της αδερφής του και μπαίνει στην ζωή της Λόλα, αυτή θα πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά της για το αγόρι της διπλανής πόρτας.
 
                       ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Αυτό το βιβλίο έκανε 3 μήνες να φτάσει στα χέρια μου, και όταν με ειδοποίησαν ότι ήταν έτοιμο για παραλαβή είχε μπει σε παραγγελία άλλου ανθρώπου και γενικά κόλλησε το σύμπαν αλλά άξιζε η αναμονή γιατί το τελείωσα in two sittings!!!

                                      ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ένα καταπληκτικό βιβλίο, άκρως ρεαλιστικό ως προς την απεικόνηση των ανθρώπινων σχέσεων. Η σχέση της Λόλα με τον Μαξ είναι γεμάτη σκαμπανευάσματα, διαφορές, διαφωνίες και μαλώματα, πράγματα που χαρακτηρίζουν κάθε πρώιμη σχεση. Σε αντιδιαστολή με αυτήν την προβληματική σχέση, ο Κρίκετ έρχεται να φέρει ισορροπία στην ζωή της Λόλα, όπως κάνει κάθε πραγματική αγάπη! Ο Κρίκετ είναι το τέλειο αγόρι που όλες βάζουμε στο FriendZone, o τύπος που μας φροντίζει και είναι το τέλειο ταίρι μας αλλά δυστυχώς κάνουμε την ζωή μας περίπλοκη όπως και η Λόλα που αρνείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση για να κάνει την ζωή της ευκολότερη! Το βιβλίο αυτό θα σας κάνει να κλάψετε, είναι γεμάτο heartwarming moments, ενδιαφέροντες και πρωτότυπους χαρακτήρες και στο τέλος σου αφήνει ένα γλυκό χαμόγελο που εύχεσαι να μην τελείωνε ποτέ το βιβλίο.



ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

1          1)      Ενδιαφέροντες χαρακτήρες
2          2)      Ρεαλιστικές καταστάσεις
3          3)      Προωθεί την ιδέα της πραγματικής αγάπης
4          4)      Έξυπνες ατάκες
5          5)      Χιούμορ
6          6)      Τρυφερές στιγμές
7          7)      Δεν θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

1    1)      Πολύ σύντομο-χρειαζόταν τουλάχιστον άλλες 300 σελίδες!
2    2)      Βαρετό τέλος



                                                       ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                   ★★★★★/★★★★★ (5/5 αστεράκια)

Αυτό ήταν για σήμερα παιδία.Go buy the book! Δεν θα το μετανιώσετe. Μέχρι την επόμενη φορά...byeeeeee!

                                                    
                                                     #KatTheBookoholic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.