Novellas για το πολυσυζητημένο βιβλίο Red Queen (Κόκκινη Βασίλισσα)

Αυγούστου 15, 2015
Πρόκειται να εκδοθούν δύο ebook novellas σύντομα για το βιβλίο Red Queen. Τα καλά νέα; Για όλους εμάς τους λάτρεις των χάρτινων βιβλίων, θα βγουν και σε physical copy! Το βιβλίο θα λέγεται "Cruel Crown" και το περιμένουμε τον Ιανουάριο του 2016!

Περίληψη από το οπισθόφυλλο (μτφρ)



Δύο γυναίκες από κάθε πλευρά του Silver-Red λένε τις ιστορίες που κανείς άλλος δεν ξέρει...

Ανακαλύψτε την αλήθεια για το αιματηρό παρελθόν της Norta σε αυτά τα δύο αποκαλυπτικά prequels του #1 New York Times best-seller "Κόκκινη Βασίλισσα".

Επίσης περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το πολυαναμενόμενο δεύτερο βιβλίο της σειράς! Το Γυάλινο Σπαθί μεταφέρει τους αναγνώστες στον κόσμο της Ασημένιας τυραννίας, μία Κόκκινη αυγή ανατέλλει, και την αποφασιστικότητα ενός κοριτσιού για να σπάσει το σύστημα που δεν την κρατάει πίσω πια.

"Queen Song"

Η βασίλισσα Coriane, πρώτη σύζηγος του βασιλιά Tiberias, κρατάει ένα μυστικό ημερολόγια —πως αλλιώς μπορεί να σιγουρέψει ότι κανείς στο παλάτι δεν θα χρησιμοποιήσει τις σκέψεις της εναντίον της; Η Coriane αφηγείται το μεθυστικό φλερτ με τον πρίγκιπα του στέμματος, την γέννηση ενός νέου πρίγκιπα, Cal, και τις ενδεχομένως θανάσιμες προκλήσεις που συναντά στην βασιλική ζωή της.


"Small Scars"

Η Diana Farley μεγάλωσε για να είναι δυνατή, αλλά καθώς της έχει ανατεθεί η φύτευση των σπόρων της επανάστασης στην Norta, είναι πιο δύσκολη δουλειά απ' όσο περίμενε. Καθώς ταξιδεύει στην γη, στρατολογώντας εμπόρους μαύρης αγοράς, λαθρέμπορους και εξτρεμιστές για την πρώτη της προσπάθεια επίθεσης στην πρωτεύουσα, πέφτει πάνω σε μία σύνδεση που ίσως αποδειχτεί να είναι το κλειδί για ολόκληρη την αποστολή - την Mare Barrow.



Το 1ο βιβλίο της σειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.