Beauty And The Beast (2012-2016)

Αυγούστου 05, 2015
Γεια σας! Είμαι η Χρυσή και σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για ακόμα μία από τις σειρές που λατρεύω, το Beauty And The Beast.



Είδος: Φαντασίας, Αστυνομική, Επιστημονικής Φαντασίας, Δράσης


Περίληψη

Μία νύχτα του 2003, η Catherine Chandler (Kristin Kreuk) έγινε μάρτυρας στη δολοφονία της μητέρας της από δύο άγνωστους άνδρες. Ετοιμάζονταν να σκοτώσουν και αυτήν, όμως σώθηκε από κάποιον... ή κάτι, όπως υποστήριζε η ίδια.
9 χρόνια μετά, ενώ η Catherine δουλεύει ως ντετέκτιβ στην πόλη της Νέας Υόρκης, ενημερώνεται ότι το DNA από ένα τόπο εγκλήματος ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στους άνδρες εκείνη την νύχτα. Το DNA ανήκει στον Vincent Keller (Jay Ryan), έναν στρατιώτη που θεωρούνταν νεκρός. Καθώς η Cat ψάχνει πιο βαθιά, έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο μυστικό, το οποίο μπορεί να την καταστρέψει.


Προσωπική εμπειρία

Έπεσα τυχαία πάνω σε αυτή τη σειρά ενώ έκανα ζάπινγκ στα κανάλια της Nova. Είδα ένα επεισόδιο του 2ου κύκλου, που παιζόταν τότε, μου άρεσε και είπα να την αρχίσω.  Μου άρεσε αρκετά και την παρακολουθώ ακόμα.


Αξιολόγηση

Ένα πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ σε αυτή τη σειρά είναι ότι συνδυάζει επιτυχώς το αστυνομικό και το φανταστικό στοιχείο, τα οποία κυριαρχούν εξίσου σε κάθε επεισόδιο και χαρίζουν ακόμα περισσότερο σασπένς στη σειρά. Το άλλο που μου αρέσει αρκετά είναι ότι η σειρά δεν επικεντρώνεται μόνο στην σχέση της Cat με τον Vincent, αλλά και τα περιστατικά στη δουλειά της Cat, το παρελθόν του Vincent και τη σχέση του με την μητέρα της Cat, και τη σχέση του κάθε χαρακτήρα με τους υπόλοιπους. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποιο αρνητικό στοιχείο, αφού η ιστορία είναι μοναδική, αλλά θα της βάλω 3,5 αστέρια, γιατί κάτι της λείπει για να την λατρέψω, δεν μπορώ ακριβώς να προσδιορίσω τι ακριβώς, αλλά κάτι θέλει.

Βαθμολογία: ★★½/★★★★★ (3,5/5 αστέρια)

So, αυτό ήταν για σήμερα. Σύντομα θα κάνω κι ένα Top, άλλα δεν ξέρω πότε.
Μέχρι τότε λοιπόν, να προσέχετε και να συνεχίσετε να παρακολουθείτε αυτό το blog και να μας υποστηρίζετε. 
See ya guys!! :)

-Chrissy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.