TOP 5 HEART-BREAKING DEATHS IN FICTION

Αυγούστου 13, 2015


                                       TOP 5 HEART-BREAKING DEATHS IN FICTION
                                                                                                             
 Hey guys είμαι η Κατερίνα και σήμερα θα μιλήσουμε για τους πιο τραγικούς και σπαρακτικούς θανάτους χαρακτήρων στην σύγχρονη λογοτεχνεία!Φέρτε τα χατρομάντηλα και ξεκινάμε!
Disclaimer:SPOILERS,SPOILERS,SPOILERS,SPOILERS,SPOILERS,SPOILERS!
                                                                                                                                                                                                                     
                                                                                            5) Augustus Waters
Ο Augustus πέθανε τραγικά, αφήνοντας εκατομμύρια fangirls μαζί με την hazel να κλαίνε και να μοιρολογάνε για αυτό το ευαίσθητο αγόρι που μας χάρισε μέσα σε λίγες μέρες μια μικρή αιωνιοτητα!

4) Finnick Odair
Ο γλυκός και τρυφερός Φίνικ ξέρει τι θα πει θυσία. Ενάντια σε ένα καταπιεστικό καθεστώς αποφασίζει να πάρει μέρος στην επανάσταση με οποιοδήποτε κόστος.







                                                                                                                                    3) Sirius Black
Ο τρυφερός και επαναστάτης νονός του Χάρι Πότερ χάνει την ζωή του ηρωικά σε μια μάχη εναντίον των θανατοφάγων στο Υπουργείο Μαγείας. Ο θάνατος του είναι heart-breaking γιατι πεθαίνει μπροστά στον Χάρι, την στιγμή μάλιστα που είχε αρχίσει να αποτελεί ένα πατρικό πρότυπο για τον πρωταγωνιστή μας.

2) Sneip
Ο πιο heart-breaking θάνατος χαρακτήρα που έχω διαβάσει ως τώρα είναι αυτός του Σέβερους Σνέιπ. Ο Σνέιπ πεθαίνει άδικα από το χέρι του Βόλντεμορτ. Ο θάνατος του στοίχισε σε όλους τους φαν γιατί ο Σνέιπ αγάπησε πραγματικά την μητέρα του Χάρι και για αυτήν ανέλαβε τον επικύνδινο ρόλο του διπλού κατάσκοπου που του στοίχισε τελικά την ζωή. Τον θάνατο του Σνέιπ δεν θα τον ξεπεράσουμε ποτέ γιατί πέθανε με δάκρυα στα μάτια, κοιτώντας τον Χάρι και τα μάτια της μητέρας του Χάρι.

                                                                                           1) Kelsier
O Kέλσιερ πεθαίνει στο πρώτο βιβλίο της τριλογίας Mistborn από το χέρι του ίδιου του Άρχοντα Βασιλέα. Η απουσία του είναι αισθητή σε όλο το δεύτερο και το τρίτο βιβλίο και πολύ απλά δεν μπορείς να ξεπεράσεις τον θάνατο του. Περιμένεις να επιστρέψει και να αναλάβει το βασίλειο. Να έρθει και να ηγηθεί του λαού. Δυστυχώς μένεις με την ελπίδα. Αξίζει την πρώτη θέση γιατί δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είναι νεκρός. Ένας τόσο δυνατός και σκληροτράχηλος Ομιχλογεννημένος δεν μπορεί να πεθάνει. Γι’ αυτό γίνεται θεός και υδρύει την Εκκλησία του Επιζώντα με χιλιάδες ακολούθους!

Αυτό ήταν για σήμερα παιδιά!Ελπίζω να είστε όλοι καλά, ξέρω το πάτωμα είναι κρύο. Μέχρι την επόμενη φορά byeeeeee!

                                                        #KatTheBookoholic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.