Hunger Games: Mockingjay part 1

Αυγούστου 10, 2015
Γεια σας παιδιά!! Άργησα να ανεβάσω λιγάκι αυτή την εβδομάδα αλλά δεν πειράζει. Και σήμερα είμαι εδώ για να ανεβάσω τη σύντομη κριτική μου για τη τρίτη ταινία της σειράς ταινιών Hunger Games με τίτλο Mockingjay και συγκεκριμένα το part 1.

Είδος: Δυστοπία, Φαντασία


Περιγραφή

Η Κατνις μετά  την καταστροφή των εβδομηκοστών πέμπτων αγώνων πείνας, βρίσκεται λιπόθυμη στην περιοχή 13, καθώς η δωδέκατη περιοχή έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Εκεί ανακαλύπτει πως η 13η περιοχή δεν έχει καταστραφεί αλλά κρύβεται για πολλά χρόνια ώστε να ετοιμάσει μια μεγάλη επανάσταση. Η πρόεδρος τους, Κόιν, σχεδιάζει την επανάσταση αλλά χρειάζονται κάποιον ώστε να γίνει το πρόσωπο της επανάστασης και αυτή θα είναι η Κατνις. Μέσα από κάποιες ''διαφημιστικές καμπάνιες''. Η Κατνις θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Κάπιτολ και τον πρόεδρο Σνόου όμως ευτυχώς
αυτή τη φορά στο πλευρό της θα έχει όλες τις περιοχές.


Προσωπική Εμπειρία

Όταν είδα το τρειλερ φοβόμουν πως θα κατέστρεφαν ολόκληρη την τριλογία. Το τρέιλερ φαινόταν απόλυτα διαφορετικό από τις δύο προηγούμενες. Όμως πηγαίνοντας στο σινεμά καταενθουσιάστηκα. Τα σκηνικά, τα εφέ, οι ερμηνείες των ηθοποιών και της υπέροχης Jennifer Lawrence είναι πάνω από τις απαιτήσεις που είχα από αυτή την ταινία. Ο αδερφός μου είδε κατευθείαν την τρίτη ταινία χωρίς να ξέρει τις άλλες δύο και λάτρεψε τα πάντα!!


Αξιολόγηση




Ειλικρινά θα ήταν αδικία να έβαζα σε αυτή την ταινία κάτω από 4,5 αστεράκια. Η Jennifer έχει καταπλήξει το κοινό παρά το μικρό της ηλικίας της. Βρίσκεται πραγματικά σε αυτό τον κόσμο, όλα φαίνονται σαν να βρισκόμαστε μέσα και μέχρι να δούμε τους τίτλους τέλους δεν έχουμε καταλάβει ότι έχει περάσει η ώρα.



Αυτή είναι η σημερινή κριτική!! Ετοιμαστείτε γιατί η επόμενη ταινία θα κρύβει πολύ μυστήριο, ένα μεγάλο ταξίδι και πολύ...μεμβράνη περιτυλίγματος!!

Τα λέμε!!

#Valia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.