Now Is Good (2012)

Αυγούστου 23, 2015
Γεια σας! Είμαι η Χρυσή και σήμερα θα σας μιλήσω για μία καταπληκτική ταινία που δυστυχώς δεν έχει την αναγνώριση που θα έπρεπε, το Now Is Good του σκηνοθέτη Ol Parker.



Περίληψη

Η Tessa (Dakota Fanning) είναι ένα 17χρονο κορίτσι, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της λευχαιμίας. Ξέροντας ότι θα πεθάνει, φτιάχνει μια λίστα από πράγματα που θέλει να κάνει όσο ζει, να κάνει παρανομίες, να πάρει ναρκωτικά κ.τ.λ. Με τη βοήθεια της φίλης της, Zoey (Kaya Scoledario) προσπαθεί να κάνει όσα πιο πολλά πράγματα μπορεί από τη λίστα. 
Καθώς η οικογένειά της προσπαθεί να συνηθίσει στο γεγονός ότι κάποια στιγμή η Tessa δεν θα είναι πι μαζί τους, η Tessa ανακαλύπτει πώς είναι να ζεις.
Το να ερωτευτεί τον καινούριο της γείτονα, τον Adam (Jeremy Irvine) δεν ήταν στη λίστα, όμως αποδείχτηκε ότι ήταν η πιο συναρπαστική εμπειρία από όλες.
Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο Before I Die της Jenny Downham.
Δείτε την κριτική μας για το βιβλίο εδώ


Προσωπική εμπειρία
Λοιπόν, ανακάλυψα αυτή την ταινία όταν πρωτοέμαθα ότι ο Jeremy Irvine θα έπαιζε στην μεταφορά ενός από τα αγαπημένα μου βιβλία και ήθελα να δω πώς είναι και πόσο καλά παίζει. Έτσι, μπήκα στη σελίδα του στη Wikipedia και έψαξα τις ταινίες που είχε παίξει και το Now Is Good μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Επίσης, έπαιζε και η Dakota Fanning, η οποία είναι από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς. Γι' αυτούς τους λόγους της έδωσα μία ευκαιρία. Πραγματικά οφείλω να πω ότι δεν περίμενα να είναι τόσο καλή.


Αξιολόγηση
Καταπληκτική ταινία. Το σενάριο πολύ ωραίο και κάπως ασυνήθιστο. Η πλοκή ταυτόχρονα απλή και συναρπαστική, με έντονο το ρομαντικό στοιχείο. Επίσης, προωθεί ένα πάρα πολύ ωραίο μήνυμα, ότι τα πράγματα που θεωρείς σημαντικά πολλές φορές δεν έχουν την παραμικρή σημασία, ενώ οι πραγματικά αξιοσημείωτες στιγμές έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.


Βαθμολογία:  /★ (4/5 αστεράκια)

So, αυτό ήταν.
Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο μου και να δείτε την ταινία γιατί πραγματικά αξίζει. 
Σας ευχαριστούμε που παρακολουθείτε το blog μας και μας βοηθήσατε να φτάσουμε σχεδόν τις 3000 προβολές σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. 
Να προσέχετε και να διαβάζετε όσα πιο πολλά βιβλία μπορείτε ;)

-Chrissy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.