Top 3 "Best Anime Relationships"

Αυγούστου 07, 2015
Γεια σας! Αυτή τη φορά θα σας παρουσιάσω τις 5 από τις καλύτερες σχέσεις χαρακτήρων σε anime, εντελώς τυχαία μου βγήκε μία ρομαντική, μία αδελφική και μία φιλική!
(ΠΡΟΣΟΧΗ: spoilers για angel beats - tokyo ghoul - ao no exorcist).

3) Yui & Hinata (Angel Beats!) 


Η σκηνή αυτή με την Yui είναι πραγματικά από τις πιο συγκινητικές σε ολόκληρο το anime. Ο λόγος; Η εμφάνιση του Hinata. Στην προηγούμενη ζωή της, η Yui, χτυπήθηκε σε μικρή ηλικία από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το σώμα της να παραλύσει και η μητέρα της να αναγκάζεται να την φροντίζει. Στο δωμάτιο της συνήθως έβλεπε τηλεόραση καθώς δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα και πάντα ήθελε να μπορέσει να τα κάνει και αυτή αν θεραπευόταν. Όμως πέθανε (δεν γνωρίζουμε ακριβώς το λόγο). Στην μετά θάνατον ζωή της μπορεί να περπατήσει και είναι πολύ ενθουσιώδης και τρελούτσικη σαν χαρακτήρας. Αυτοί οι δύο έρχονται κοντά κατά τη διάρκεια της σειράς.



*Εδώ αρχίζουν τα spoilers.*

Ο λόγος που η Yui και ο Hinata βρίσκονται σε αυτή την λίστα είναι επειδή όταν ο Hinata κι ο Otonashi (ένας άλλος χαρακτήρας) την βοηθούν να κάνει τα πράγματα που ήθελε περισσότερο στην ζωή της (καθώς ήταν παράλυτη) δηλαδή να παίξει μπέιζμπολ και ποδόσφαιρο, τους λέει ότι υπήρχε άλλο ένα πράγμα: ήθελε να παντρευτεί. Κι έτσι αρχίζει το καλό και συγκινητικό κομμάτι που τους έφερε σε αυτή την λίστα!

Διάλογος κατά τη διάρκεια της σκηνής

Yui: Η ευτυχία μου... πάρθηκε μακριά μου.
Otonashi: Αυτό δεν είναι αλήθεια.
Yui: Τότε senpai, θα με παντευτείς?
Otonashi: Εγώ...
Hinata: ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!

*Τον κοιτάει σοκαρισμένη. Εκείνος πλησιάζει.*

Hinata: Θα σε παντευτώ. Σοβαρολογώ.
Yui: Αλλά... Δεν ξέρεις τον πραγματικό μου εαυτό.
Hinata: Ό,τι και αν σου συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο, θα σε παντρευτώ. Όποια ασθένεια κι αν έχεις!
Yui: Δεν μπορώ να περπατήσω ούτε έστω να σταθώ!
Hinata: Είπα, όποια ασθένεια! Ακόμη και αν δεν μπορείς να περπατήσεις ή να σταθείς, ακόμα κι αν δεν μπορείς να κάνεις παιδιά! Θα σε παντρευτώ και πάλι! Θα είμαι πάντα δίπλα σου.

*η Yui δακρύζει*

Hinata: Η Yui που συνάντησα εδώ δεν είναι ψεύτικη. Είναι η αληθινή. Όπως και όπου σε συναντήσω, θα σε ερωτευτώ. Αν μπορέσω να σε συνατήσω ξανά, ενάντια στις πιθανότητες των 6 δις για 1, ακόμα και αν το σώμα σου δεν μπορεί να κινηθεί, θα σε παντρευτώ!

*ακολουθεί μικρό κλιπ με τη ζωή τους όπως την σκέφτονται όταν ξανασυναντηθούν*



Μπορείτε να δείτε τη σκηνή με αγγλικούς υπότιτλους εδώ. (αξίζει να τη δείτε!)

2) Rin & Yukio (Ao No Exorcist)



Ο Rin & o Yukio είναι δίδυμα αδέλφια από μία άνθρωπο και τον σατανά. Ο Rin έχει κληρονομήσει δαιμονικές δυνάμεις αλλά επειδή ο θετός του πατέρας σκοτώθηκε από τον σατανά θέλει να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντας τον. Έτσι πάει σε ένα σχολείο για εξορκιστές (όπως ήταν ο θετός πατέρας του) και ανακαλύπτει ότι ο αδελφός του ο Yukio είναι ο καθηγητής των νέων εξορκιστών αφού εκείνος ξεκίνησε από όταν ήταν πολύ μικρός. Η σχέση αυτών των δύο περνάει από σαράντα κύματα, είναι αρκετά έντονη, ειδικά στα δύο τελευταία επεισόδια αλλά και πολύ συγκινητική καθώς η αγάπη του ενός για του άλλου είναι πραγματικά μία αδελφική σχέση που σπάνια συναντάς σε anime (ακόμη και στην πραγματικότητα!).

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVcjCGLFa-OKPF2p_sVZOUCwqWYB5dSM6dvzZfODm4N_Y05QThyjuRvWKFkCrQszeyu_uKKcFDHZRLHZJ0_jyFm7gbRMJSJOuzAkNET_LcS9AIBmOW6hOVckTVdqzmnu7uyUgQcS6XzNG2/s320/2a0bf15ab6ce5756f699efd469051cc8.jpg
You can badmouth me as much as you want... BUT DON'T YOU DARE SAY ANOTHER WORD ABOUT MY BROTHER!

*Αν δεν θέλετε spoiler μην διαβάσετε μέχρι να δείτε το μήνυμα ότι μπορείτε* 

Ειδικά στα τελευταία επεισόδια που το Βατικανό παίρνει τον Rin για να τον θυσιάσει και να μπορέσει να ανοίξει μια πύλη για τον κόσμο των δαιμόνων (για να τους σκοτώσουν όλους), ο Yukio βλέποντας τον αδελφό του να βασανίζεται (καταλαβαίνει ότι αυτός βοήθησε χωρίς να το ξέρει στο να γίνει όλο αυτό) και προσφέρεται να πάρει τη θέση του, για να πεθάνει αυτός. Ο σατανάς όμως παίρνει το σώμα του Yukio αφού ανοίγουν οι πύλες. Ο Rin θέλει να σώσει τον αδελφό του και διακινδυνεύοντας τη ζωή του προσπαθεί να τον βοηθήσει να πάρει τον έλεγχο του σώματος του. Ο Yukio τον πυροβολεί αλλά σύντομα βρίσκει τη δύναμη και ελέγχει το σώμα του και μένει άναυδος βλέποντας την πράξη του. Ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει όμως τότε ο Rin ορμάει και τον χτυπάει για να μην το κάνει. Έπειτα ο Rin του μιλάει κλαίγοντας που παραλίγο να τον άφηνε μόνο, πίσω. Αγκαλιάζονται.

*Μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε.*


Υπάρχουν πολλές όμορφες σκηνές με αυτούς τους δύο, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακολουθώντας το anime. Δείτε αυτό το video πατώντας εδώ για να καταλάβετε έστω και λίγο τι εννοώ (αν δείτε το anime θα ήταν καλύτερο).


1) Kaneki & Hide (Tokyo Ghoul)


Αυτοί οι δύο γνωρίστηκαν σε μικρή ηλικία και σύντομα έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Η παντοδύναμη φιλία τους είναι ο λόγος που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα. Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος να σας δείξω την ξεχωριστή τους σχέση είναι με ένα μικρό album με εικόνες αντί να μιλάω και να μιλάω.

                                                  (spoilers κατά τη διάρκεια της προβολής των εικόνων.)
















Ελπίζω να μην σας κατέστρεψα με feels !!! 
-Κάλιι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.