Winter Is Here

Ιουνίου 29, 2017
Γεια σας είμαι  Ουρανία και έφερα νέα για την καινούργια σεζόν της αγαπημένης μας σειράς Game Of Thrones λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της μαζί με ένα trailer που μας δίνει πολλά να περιμένουμε να εξελιχθούν στην σειρά. 

Από ότι έχουμε καταλάβει από το πρώτο trailer και βλέποντας το δεύτερο το κανάλι HBO  που προβάλλεται η σειρά έχει βαλθεί να μας τρελάνει μιας και έχουν ανακοινώσει πως η σειρά θα αποτελείται  από 8 σεζόν και όπως ξέρουμε μέχρι τώρα η 7η σεζόν αποτελείται από 7 επεισόδια όπως είχα προαναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο, ανακοίνωσαν πως η 8η σεζόν θα αποτελείται από 6 επεισόδια και πως δεν αποκλείεται να μάθουμε την μοίρα του Γούεστερος και των αγαπημένων μας ηρώων κάπου μέσα στο 2019, κι όχι του χρόνου.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Entertainment Weekly, o Μπλόις ( ο υπεύθυνος προγράμματος του ΗΒΟ, Κέισι Μπλόις)  είπε πως οι παραγωγοί της σειράς Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουέις, έχουν ξοδέψει στην σειρά 12 χρόνια από την ζωή τους, χωρίς να ασχοληθούν με τίποτε άλλο ενδιάμεσα στις σεζόν. Θέλει να τους δώσει όσο χρόνο χρειάζονται για να ολοκληρώσουν την ιστορία όπως πρέπει και να αποδειχθεί αντάξια των προσδοκιών, όχι μόνο των δικών τους, αλλά και κυρίως των φανατικών οπαδών της σειράς. Ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει να γράφονται τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου, ενώ θα έχουν μια ιδέα για το ξεκίνημα της παραγωγής του μόλις έχουν κάποια από τα σενάρια στα χέρια τους. 

Όσοι έχουμε ασχοληθεί με τη σειρά σε βαθμό να γνωρίζουμε ακόμα και τις ιστορίες και τους που αναφέρονται από την αρχή της σειράς θα δούμε πως ακόμα και σε 7 επεισόδια μας δίνουν τόσα πολλά και από μεριά εξηγήσεων σε ορισμένα αναπάντητα ερωτήματα αλλά και από μεριά χαρακτήρων που θα εμφανιστούν πάλι ενώ τους είχαμε ξεγραμμένους ή ξεχασμένους , χωρίς να θέλω να σποιλάρω θα σας αφήσω να δείτε το trailer και θα καταλάβετε τι εννοώ πως εδώ έχουμε επικά γεγονότα.

#WinterIsHere #TeamKhaleeshi 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.