DC's Legends Of Tomorrow (2016- )

Ιουνίου 07, 2017
Γεια σας! Πώς είστε; Μετά από μια μεγάλη αποχή από το blog επιστρέψαμε δυναμικά με καινούριους συντάκτες, εμφάνιση και ιδέες, παρ'όλα αυτά με την ίδια διάθεση για να ασχοληθούμε με τα αγαπημένα μας fandoms!
Σήμερα θα κάνω κριτική για μια σειρά που ξεκίνησα πριν 4 περίπου μήνες και μπήκε πολύ γρήγορα στο top 3  μου. 





Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας, Δράσης


Περίληψη: 

Όταν οι ήρωες δεν είναι αρκετοί.. ο κόσμος χρειάζεται θρύλους. Έχοντας δει το μέλλον, ένα μέλλον που θα προσπαθήσει να εμποδίσει, ο χρόνο-ταξιδευτής Rip Hunter (Arthur Darvill)
αναλαμβάνει να συγκεντρώσει μια ανόμοια ομάδα που απαρτίζεται τόσο από ήρωες, όσο και από «κακούς» με σκοπό να αντιμετωπίσουν μια ασταμάτητη απειλή, που δεν απειλεί μόνο τον πλανήτη αλλά και ολόκληρο το χωροχρόνο. Θα μπορέσει αυτή η αταίριαστη ομάδα να νικήσει μια αθάνατη απειλή, εντελώς διαφορετική από οτιδήποτε έχει αντιμετωπίσει;

Αυτή η σειρά ανήκει στο τηλεοπτικό σύμπαν της DC, μαζί με τα: Arrow, The Flash και Supergirl και σε αυτήν εμφανίζονται χαρακτήρες από τις 2 πρώτες, αλλά και αρκετοί καινούριοι.


Προσωπική εμπειρία:

Είχα υπόψη μου τη σειρά αυτή αρκετούς μήνες πριν την ξεκινήσω εξαιτίας του γεγονότος ότι γνώριζα 3 ηθοποιούς από τη βασική ομάδα από άλλες δουλειές τους και επειδή κάποιοι από τους χαρακτήρες είχαν συμμετέχει και στη σειρά The Flash, την οποία έβλεπα ήδη, όμως δεν είχε

τύχει να την ξεκινήσω. Μία ανακοίνωση για νέα σεζόν μίας από τις δουλειές των ηθοποιών που γνώριζα ήταν που με έκανε επιτέλους να δω το πρώτο επεισόδιο. Από τότε κόλλησα, είδα ολόκληρη την πρώτη και τη δεύτερη μέχρι το επεισόδιο 14 που είχε βγει τότε σε 2 ημέρες και κόλλησα άσχημα. Άρχισα να κατεβάζω εικόνες και να "πρήζω" τους φίλους μου σχετικά με τη σειρά και τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. Συνδυάζει υπερήρωες και ταξίδι στο χρόνο,
πράγμα που αυτόματα την αναβαθμίζει σε πολύ καλή επιλογή για εμένα, αφού αυτά είναι τα 2 αγαπημένα μου είδη.

Αξιολόγηση

Η σειρά είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και γεμάτη δράση.  Οι χαρακτήρες δυναμικοί και αρκετά καλογραμμένοι. Ο θεατής κρατιέται σε αγωνία μέχρι το τέλος και ακόμα και τα "filler" επεισόδια έχουν ενδιαφέρον. Οι πλοκές των επεισοδίων είναι αρκετά πρωτότυπες και αν εμπνέονται από κάπου, το κάνουν με έναν φρέσκο, αστείο και μοναδικό τρόπο. Βέβαια σίγουρα δεν λείπουν οι ατέλειες, αλλά δεν είναι τόσο τραγικές ώστε να κατεβάσουν σημαντικά την ποιότητα της σειράς.




Σταματάω εδώ γιατί θα μπορούσα να μιλάω μέρες γι'αυτή τη σειρά! Χωρίς υπερβολές, είναι από τις ωραιότερες υπερηρωϊκές σειρές που έχω δει.


Βαθμολογία: ★★★★½/★★★★★ (4,5/5 αστέρια)


Μέχρι την επόμενη φορά fangirls!

-Chrissy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.