Game of Thrones Season 7 Τα Επεισόδια Με Την Μεγαλύτερη Διάρκεια

Ιουνίου 10, 2017
Γεια σας παιδιά είμαι η Ουρανία και έρχομαι να σας ενημερώσω για την αγαπημένη μας σειρά  Game Of Thrones όπου τον επόμενο μήνα αναμένεται η 7η σεζόν  όπως έχει ανακοινωθεί από το κανάλι θα κάνει πρεμιέρα στης 16 Ιουλίου . 

Όταν ανακοινώθηκε πως η σεζόν θα αποτελείται μονό από 7 επεισόδια οι απανταχού φαν της σειράς νιώσαμε λίγο σαν να μας πετούσαν από το Τείχος γιατί τι είναι η ζωή με λιγότερα επεισόδια της σειράς , ένα σκίσιμο στη καρδία είναι . Άλλα υπάρχει μια μικρή επένδυση πάνω σε αυτή τη σεζόν , τα τελευταία δυο επεισόδια θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από όσο έχει διαρκέσει κάθε επεισόδιο μέχρι τώρα .

Το προηγούμενο ρεκόρ διάρκειας το κατέχει το επεισόδιο  με το επικό φινάλε της 6ης σεζόν '' The Winds of Winter " όπου διήρκεσε 68 ολόκληρα λεπτά με  εκρήξεις μάχες αυτοκτονίες δολοφονίες κεντρικών χαρακτήρων  . Σύμφωνα με το HBO φημολογείται πως το 6ο επεισόδιο της 7ης σεζόν θα έχει διάρκεια 71 λεπτών και πως το 7ο και τελικό επεισόδιο 81 λεπτών  ,  αυτό είναι παραπάνω από ένα τυπικό επεισόδιο της σειράς μέχρι τώρα . 

Ως επί το πλείστον ο συνολικός χρόνος διάρκειας όλης της 7ης σεζόν θα είναι 7 ώρες και 22 λεπτά και επειδή τα περισσότερα επεισόδια της σειράς κατά μέσο όρο θα έχουν διάρκεια στα 55 λεπτά , η 7η σεζόν στην κυριολεξία συμπυκνώνει   8 επεισόδια σε 7  . 

Ένα και όχι τόσο καλό  νέο  στη καινούργια  σεζόν είναι πως το 4ο επεισόδιο θα έχει διάρκεια μόνο 50 λεπτών . Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα έτσι ??? Για ότι νεότερο υπάρξει μέχρι την πρεμιέρα θα σας κρατάμε ενήμερους μέχρι τότε ..... The North Remembers  #teamSnow 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.