Winter is coming στην 7η σεζον

Ιουνίου 07, 2017
           Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και μαζί με την αναμενόμενη ζέστη φέρνει και την πολυαναμενόμενη 7ή σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones με πολλά αναπάντεχα σκηνικά. Έχοντας περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από το τελευταίο επεισόδιο της 6ής σεζόν και δίνοντας μας το πιο επικό πιο συναρπαστικό τέλος , μας άφησε με πολλά ερωτήματα και πολλές εκπλήξεις  , όπως το ότι η γνωστή πλέον σε όλους μας Daenerys Targaryen η μητέρα των δράκων ,  που την ενσαρκώνει η μοναδική Emilia Clarke , έχει συγγένεια με τον λατρεμένο για πολλούς και ειδικά για πολλές  Jon Snow  ( Kit Harington ) ,μιας και μας αποκαλύπτει πως είναι ο μοναχογιός της αδερφής του Lord Eddard Stark Άρχοντα του Γουιντερφελ και Φύλακα του Βορρά  Lyanna Stark και του Rhaegar Targaryen . 

          Οι γνώστες της σειράς ξέρουν ότι η Cersei δεν σταματά μπροστά σε νόμους και θεούς για να πάρει αυτά που θέλει. Αυτό έγινε πολύ ξεκάθαρο από την αιμομικτική σχέση της με τον αδελφό της Jaime. Πολλές είναι οι ρομαντικές – για να το θέσουμε όμορφα – σκηνές, παρά τους αδελφικούς τους δεσμούς. Και οι δύο έχουν ομολογήσει ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος, αλλά επικαλούνται τον θεό έρωτα για να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους να χωρίσουν. Η σχέση τους θα γίνει ακόμη πιο φλογερή στα επόμενα επεισόδια με την Cersei να μένει και πάλι έγκυος από τον αδελφό της. Η βασίλισσα δεν θα χαρεί με την κύηση, όμως έτσι θα σπάσει η προφητεία της μάγισσας, που έγινε όταν ήταν ακόμη παιδί.

       Ο Qyburn θα κληθεί να εξετάσει τη βασίλισσα, αλλά τα νέα δεν θα είναι καλά. Φημολογείται πως προς το τέλος της σεζόν η Cersei θα ξυπνήσει σε ένα ματωμένο κρεβάτι, αφού αποβάλει.

Ο έβδομος κύκλος μπορεί να αποτελέσει το κύκνειο άσμα της Cersei Lannister. Η βασίλισσα ίσως χάσει τη ζωή της κατά την διάρκεια των επόμενων επεισοδίων καθώς μεταξύ των άλλων ανοιχτών μαχών της, ετοιμάζεται να τα βάλει και με την Daenerys Targaryen. Η γνωστή μητέρα των δράκων έχει στο πλευρό της ολόκληρο στρατό από δράκους, αλλά και τον άλλο αδελφό της βασίλισσας, τον Tyrion. Φωνές κάνουν λόγο και για επερχόμενη συνάντηση της Daenerys με τον Jon Snow, όταν αυτός έρχεται προς βοήθεια της. 

'Οπως και να 'χει η 7ή σεζόν φτάνει και θα καθηλώσει εκατομμύρια θεατές στις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη επική συνεχεία της αγαπημένης τους σειράς  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.