TOP 5 HIGH FANTASY BOOKS

Σεπτεμβρίου 29, 2015


                                                 TOP 5 HIGH FANTASY BOOKS

Hey guys, είμαι η Κατερίνα και όλο το καλοκαίρι διάβαζα βιβλία φαντασίας και είμαι σε μια φάση "fantasy frenzy" οπότε σήμερα σκέφτηκα να σας προτίνω τις αγαπημένες μου σειρές επικής φαντασίας που just in case you haven't read, you're missing out!!!

1)Mistborn Trilogy (Brandon Sanderson)
O Brandon Sanderson μεγαλουργεί σαυτήν την τριλογία φαντασίας. Δημιουργεί έναν καινούργιο κόσμο που ο ήλιος είναι κόκκινος, βρέχει στάχτη, τα φυτά είναι καφέ και τον κόσμο διοικεί ο Άρχοντας Βασιλέας εδώ και χίλια χρόνια...
                        

2) Falling Kingdoms Series (Morgan Rhodes)
Η Morgan Rhodes μας συστήνει την σειρά Falling Kingdoms στην οποία η προδοσία και ο φόνος είναι προτεραιότητες μεταξύ των τριών βασιλείων που μάχονται για την εξουσία. Σε έναν κόσμο που η μαγεία έχει εκλείψει ποίο από τα τρεία βασίλεια θα κυριαρχήσει;
                      

3)A song of Fire and Ice series (George R.R. Martin)
Δεν χρειάζεται να μιλήσω καν για αυτήν την σειρά. Όσοι δεν την γνωρίζετε, πηγαίνετε ΤΩΡΑ στο gamato και δείτε μια ιστορία γεμάτη διαπλοκή καθώς όλοι προσπαθούν να ανέβουν στον σιδηρούν θρόνο. Μια σειρά με δράκους, μαγεία, πόλεμο, μάχη, δολοπλοκίες και πολύ προδοσία. Πρόσφατα πήρε το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς! 

                         
4) Lord of the Rings Trilogy (J.R.R. Tolkien)
Τα λόγια είναι περιτά στην περίπτωση του Τόλκιεν που θεωρείται ο πατέρας του High Fantasy Genre. H ιστορία εκτυλίσεται στην Μέση Γη και οι ήρωες ποικίλουν από τρολς, ξωτικά, μάγους και άλλα πλάσματα, όλα ταγμένα στον πόλεμο εναντίον του Σάουρον.
                     

5)Name of The Wind (Patrick Rothfuss)
Μια ιστορία γεμάτη μαγεία! Στο «Name of the Wind» ο Patrick Rothfuss μας συστήνει τον πιο ταλαντούχο μάγο όλων των εποχών, τον Kvothe, και το ταξίδι του από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση, την εμπειρία του στην σχολή μαγείας και την αλλαγή που φέρνει στην ζωή του η δολοφόνία του βασιλιά. You should definitely check this out!
                                                                                                                                                                                         

Αυτό ήταν για σήμερα παιδιά! Ελπίζω να σας άρεσε και να διαβάσετε τα συγκεκριμένα βιβλία γιατί σας τα προτίνω ανεπιφύλακτα! Περιμένω τα comments σας και μέχρι την επόμενη φορά...byeeeee!

                                                     
                                                  #KatTheBookoholic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.