TOP 5 BOOK TO MOVIE ADAPTATIONS

Σεπτεμβρίου 28, 2015

                                          TOP 5 BOOK TO MOVIE ADAPTATIONS

Πολλοί από εμάς θέλουμε τα αγαπημένα μας βιβλία να γίνουν ταινίες και κάποια από αυτά έχουν γίνει. Ας  δούμε τις καλύτερες μεταφορές βιβλίων στην μεγάλη οθόνη.


            1)      The Hunger Games (Sussane Collins)
Παρ’όλο που το βιβλίο είναι καταπληκτικό, είναι αποδεδειγμένο ότι η ταινία το έχει ξεπεράσει! (σύμφωνα με την ταπεινή μου άποψη). Η ταινία ικανοποιεί απόλυτα τους φαν αλλά προσθέτει κάτι παραπάνω. Είναι πιο ατμοσφαιρική και χάρη στις ικανότητες των ηθοποιών η ταινία έγινε μεγαλύτερο φαινόμενο από ότι το βιβλίο.
                               
           
            
           2)      Περηφάνεια και προκατάληψη (Jane Austen)
Ένα από τα αριστουργήματα εποχής της Jane Austen, το βιβλίο έχει διαβαστεί από δεκάδες χιλίαδες φαν αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει την ταινία και την καταπληκτική ερμηνεία του Matthew Macfadyen ως κύριο Ντάρσυ δίπλα στην δυναμική Keira Knightley. Αν έχετε διαβάσει το βιβλίο αλλά δεν έχετε δει την ταινία δεν ξέρω τι κάνετε με την ζωή σας but you need to watch that movie!
                               

           3)      Sex and the City (Candace Bushnell)
Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι η σειρά και οι ταινίες έχουν βασιστεί στην σειρά βιβλίων της Bushnell Sex and the City. Έχω διαβάσει τα δύο πρώτα βιβλία και μπορώ με σιγουριά να ισχυριστώ ότι οι ταινίες και η σειρά είναι πολύ καλύτερα από τα βιβλία, τα οποία έχουν μεταφερθεί στην μεγάλη και μικρή οθόνη με τεράστια επιτυχία!

                              
          
            4)      Το Κουρδιστό Πορτοκάλι (Anthony Burgess)
Αν δεν σας αρέσουν οι παράξενες ταινίες μην πάτε να δείτε την συγκεκριμένη. Έχει κάποιες σκηνές για μεγαλύτερους σε ηλικία viewers. Όσο γνωστό και να ήταν το βιβλίο, η ταινία το απογείωσε και εδραιόθηκε η ίδια στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου χάρη στην ευφυία και στον ταλέντο του αξέχαστου Στάνλει Κιούμπρικ!
                        
           
            5)      Μemoirs of a Geisha (Arthur Golden)
Προσωπικά δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και έχω δεί μόνο την ταινία. Και δεν χρειάζεται να διαβάσω το βιβλίο γιατί δεν μου έλειψε κάτι από την μεταφορά του στην μεγάλη οθόνη. Αυτό και μόνο αποδεικνύει για εμενά ότι η ταινία είναι άκρως επιτυχημένη και ισάξια ίσως και καλύτερη από το βιβλίο. Αν αντέχεται το πολύ συναίσθημα and you need a good cry τότε δείτε την ταινία. Θα σας καλύψει όσο θα σας κάλυπτε και το βιβλίο. 
                              

Αυτό ήταν για σήμερα παιδιά!Ελπίζω να σας άρεσε! Περιμένω τα δικά σας σχόλια για τις δικές σας αγαπημένες ταινίες που έχουν υπάρξει και βιβλία! Μέχρι την επόμενη φορά...byeeeee!

                                                       
                                                    #KatTheBookoholic


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.