Anime: Angel Beats!

Ιουνίου 28, 2015
Γεια σας! Σε αυτή την ανάρτηση θα κάνω κριτική για ένα υπέροχο anime, το Angel Beats!, ένα anime μόλις 12 επεισοδίων. Ανήκει στις κατηγορίες: δράμα, δράσης, φαντασίας, υπερφυσικό.

Είδος
: Action, Comedy, Drama, School, Supernatural

Περιγραφή

Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο άραγε; Τα γεγονότα του Angel Beats επικεντρώνονται στη μεταθανάτια ζωή των πρωταγωνιστών, οι οποίοι προσπαθούν να πολεμήσουν το πεπρωμένο. Απ’ τη μία πλευρά η Yuri και το Μεταθανάτιο Αγωνιστικό Μέτωπο, που επαναστατεί κατά του Θεού. Από την άλλη πλευρά η Tenshi, πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου που κατέχει υπερφυσικές δυνάμεις και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Και στη μέση ο Otonashi Yuzuru, που προσπαθεί να βρει τη μνήμη του και να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει σ’ αυτόν τον περίεργο κόσμο, όπου κανείς δεν πεθαίνει.

[Πηγή: An1me.se]

Προσωπική εμπειρία

Αυτό το anime το είδα πριν το Mirai Nikki. Ήταν τότε που ήμουν ανάμεσα σε δύο και τελικά επέλεξα αυτό (αν θυμάστε από το post για το Mirai Nikki). Δεν μετάνιωσα καθόλου το χρόνο που αφιέρωσα σε αυτό το εξαιρετικό anime. Ήταν πολύ συγκινητικό και με άγγιξε. Πραγματικά, αξίζει. Δώστε του μια ευκαιρία, ούτως ή άλλως είναι μικρό! 

Κριτική

Θετικά στοιχεία: 1) Εξαιρετική ιστορία που ξετυλίγεται όμορφα. 2) Υπέροχοι χαρακτήρες. 3) Ρεαλιστικό τέλος. 4) Περνάει πολλά συναισθήματα. 5) Το πιο συγκινητικό anime που έχω δει, πολύ κλάμα στο τέλος!

Αρνητικά στοιχεία: 1) Υπάρχουν λίγοι θάνατοι που ωστόσο δεν είναι πολύ αηδιαστικοί ή κάτι τέτοιο (εκτός στο 1ο επεισόδιο, για ένα λεπτό). 

½ /(4,5/5 αστέρια)
 -Κάλιι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.