A walk to remember (2002)

Ιουνίου 27, 2015
Γεια σας!Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο μπλογκ! Η ταινία που θα σας παρουσιάσω ανήκει στις αισθηματικές-δραματικές και λέγεται a walk to remember.Είναι λιγάκι παλιά, του σκηνοθέτη Adam Shankman και είναι βασισμένη στο βιβλίο του Nicholas Sparks.

Είδος: Ρομαντικά


Περιγραφή


Η Jeimy  ήταν η τελευταία κοπέλα που ο Lanton  θα μπορούσε ποτέ να ερωτευτεί.
Σοβαρή και συντηρητική, μόνο δημοφιλής δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ο Lanton, αντιθέτως,σύχναζε με την αφρόκρεμα της τάξης, δεν είχε σκοπό στη ζωή του, ήταν ανεύθυνος, κυκλοθυμικός,χωρίς σχέδια για το μέλλον. Ένα βράδυ η φάρσα που έστησε αυτός και οι φίλοι του έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθεί ένα παιδί στο νοσοκομείο. Ως τιμωρία, πρέπει να συμμετάσχει στην ανοιξιάτικη παράσταση που ανεβάζει η Ομάδα θεάτρου, όπου αναγκάζεται να έρθει σε στενή επαφή με την Jeimy , ενώ κανείς δε θα το περίμενε, ο Lanton συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με την Jeimy , ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.


Προσωπική εμπειρία 

Η ταινία αυτή μόλις την είδα για πρώτη φορά με συγκίνησε πάρα πολύ.Στην αρχή δεν φαντάστηκα να έχει τέτοιο τέλος. Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες αισθηματικές ταινίες.Είναι υπέροχη ταινία,με αρκετό ρομαντισμό καθώς και αρκετή συγκίνηση.


Αξιολόγηση

 ★★/★★★★★ (3/5 αστέρια)

Σε αυτή τη ταινία θα δώσω 3 στα 5 αστεράκια γιατί μου άρεσε πολύ σαν πλοκή καθώς επίσης και ο τρόπος που ερμηνεύουν οι ηθοποιοί τους ρόλους αυτούς και που τους κάνουν να μοιάζουν τόσο αληθινοί.

Αυτά για σήμερα!

Πολλά φιλιά! Θα τα πούμε!!! #Στεφανία














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.