Anime : Fairy Tail

Ιουλίου 09, 2017
Γεια σας η σημερινή κριτική άφορα ένα από τα αγαπημένα μου anime που ίσως μπορώ να πω είναι το πιο αγαπημένο μου της τελευταίας γενιάς . Ονομάζεται Fairy Tail και αποτελείται από 8 σεζόν μέχρι στιγμής. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 48 επεισόδια.


Είδος: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Magic, Shounen

 Περίληψη 

Η ιστορία ακολουθεί ένα νεαρό κορίτσι τη Lucy Heartfilia, η οποία έχει στόχο να μπει στη μεγαλύτερη και πιο διαβόητη Συντεχνία μάγων, τη Fairy Tail. Κατά τη διάρκεια μιας παράτολμης διάσωσης, η Lucy συναντάει τον Natsu ''Salamander'' Dragneel, ένα νεαρό ιδιότροπο μέλος της Fairy Tail που εξασκείται στην αρχαία μαγεία Dragon Slayer. Κι ύστερα αρχίζουν οι περιπέτειες.

Προσωπική εμπειρία

Όταν το ξεκίνησα δεν περίμενα πως θα το λάτρευα τόσο πολύ, με έκανε να κλάψω και να γελάσω, να ενθουσιαστώ αλλά και να ξαφνιαστώ, να πωρωθώ ( όπως λέει και ο Natsu ) και να κάθομαι με τις ώρες να βλέπω το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Είδα και τους 8 κύκλους και μπορώ να πω πως αξίζει πραγματικά και μακάρι να συνεχιστεί.

Αξιολόγηση 

Η αρχή ήταν πολύ διασκεδαστική κάνοντας τον θεατή να γελάσει άλλα και να  μπει σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από το δικό μας μια πραγματικότητα που πολλοί θα θελαν να
ζήσουν. Ο καθένας τους από μια διαφορετική μαγεία που όταν συνδυάζονται έχουμε πολλές εκρήξεις, γέλια και απίστευτες καταστάσεις. Πραγματικά μια Συντεχνεία διαφορετική από τις άλλες φασαριόζικη εκρηκτική πάντα σε μπελάδες αλλά από την άλλη πάντα ενωμένη σαν μια μεγάλη οικογένεια που πάντα βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Αρχηγός τους είναι ο Makarov Dreyar ο πιο γλυκός παππούλης που έχω δει πότε σε anime  που πάντα αγαπάει τα μέλη της Συντεχνείας σαν παιδιά του και εγγόνια του μιας και τα περισσότερα μέλη ήταν από μικρή ηλικία στην συντεχνεία και τα μεγάλωσε ο ίδιος διδάσκοντας τους το σωστό την αγάπη και την υπευθυνότητα. Πραγματικά αξίζει κάνεις να ξοδέψει χρόνο για αυτή την σειρά anime αλλά και τα ova movies που έχουν βγει μιας και είναι απίστευτη και μας δίνει πάντα δυνατά συναισθήματά. 

Βαθμολογία: 
★★★★
 /★★★★★ (5/5 αστέρια)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.