TOP 5 MAΧΕΣ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Οκτωβρίου 04, 2015
                                                  TOP 5 MAΧΕΣ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Όλα τα βιβλία έχουν εκείνες τις σκηνές που η ένταση κορυφώνεται και συμβαίνει η επική μάχη που θα καθορίσει το  πεπρωμένο των ηρώων. Ας δούμε μαζί τις πιο επικές σκηνές μάχης!Βάλτε στο youtube μουσική για επικές μάχες και lets do this thing!

            1)      Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ
Η μάχη αυτή καθόρισε τις ζωές όλων των ανθρώπων, μάγκλ και μάγων. Έλαβε χώρα στο Χόγκουαρτς και όλα τα μαγικά πλάσματα πήραν μέρος. Η μάχη στιγμάτισε τους ήρωες καθώς είχαμε πολλές απώλειες σημαντικών προσώπων, αγαπημένων χαρακτήρων αλλά στο τέλος το καλό θριαμβεύει και ο Βόλντεμορτ gets  what he deserves!


                  
           
        
            2)      H ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ
Στο τρίτο βιβλίο της σειράς Vampire Academy, To Φιλί της Σκιάς, μια ορδή από Στριγκόι επιτίθενται στην ακαδημεία ξαφνικά και όλοι οι σπουδαστές, καθηγητές και μαθητές, Μορόι και Νταμπίρ βρίσκονται στην μέση μιας αιματηρής μάχης. Η μάχη δεν είναι αυτή καθ΄αυτή συγκλονηστική αλλά το timing της είναι που καθηλώνει τον αναγνώστη. Αν δεν γνωρίζετε για τί πράγμα μιλάω τότε να πάτε να διαβάσετε αμέσως αυτήν την σειρά με τα εκατομμύρια φανς!
                     
           
           

            3)      Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΛΙΚΑΝΤΕ
Η μάχη εναντίον των δαιμόνων που εξαπολύει ο πατέρας της Κλέρι παίρνει μέρος στην Αλικάντε και οι Κυνηγοί των Σκιών ορμάνε σε μια αιματηρή μάχη που φαίνεται ότι δεν θα έχει τέλος. Ο ρούνος που «δένει» έναν κυνηγό των σκιών με ένα πλάσμα του κάτω κόσμου δίνει ελπίδες στους καλούς της υπόθεσης. Η μάχη της Αλικάντε είναι αξιομνημόνευτη στην σειρά Θανάσιμα Εργαλεία, τα οποία έχουν ξεσηκώσει τους φαν φαντασίας σε όλο τον κόσμο!

        

            4)      Η Μάχη του Black Gate
H μάχη αυτή για τους ελάχιστους που δεν γνωρίζουν προέρχεται από την τριλογία ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών. Τα αντίπαλα στρατόπεδα είναι οι δυνάμεις του Σάουρον που αποτελούνται από Όρκς, Τρόλς και Μάνις εναντίον της Σωματοφυλακής της Δύσης (φαίνεται ότι έχω διαβάσει μόνο μέρη του αγγλικού βιβλίου και δεν έχω ιδέα από την ελληνική μετάφραση γιατί δεν έχω δει ούτε τις ταινίες-God I suck at this). Μια επική μάχη που αρχικά φαίνεται ότι οι «καλοί» έχουν το πάνω χέρι αλλά ο Τόλκιεν δεν σταματά να σε εκπλήσει συνεχώς με αλλεπάλληλα plot twists. Αν δεν θέλετε να «σακάρετε»  όσο εγώ τότε σίγουρα να τσεκάρετε την συγκεκριμένη σκηνή σ΄αυτήν την φανταστική τριλογία.  
  


5)      Η Μάχη της Νέας Αυτοκρατορίας
Στο τελευταίο βιβλίο της τριλογίας Mistborn, η επική μάχη της ανθρωπότητας για επιβίωση καθηλώνει τον αναγνώστη απόλυτα. Ενάντια στο σκοτάδι που τους απειλεί, με το Χάος αποφασισμένο να τους καταστρέψει ο στρατός του Έλεντ μάχεται με τα Κόλλος που καθοδηγούνται από το Χάος. Η μάχη είναι χαμένη μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται ο απο μηχανής θεός. Ένας νέος θεός. Κυριολεκτικά!

   


Λοιπόν αυτό ήταν παιδιά. Σε εσάς που αρέσουν οι επικές μάχες σε βιβλία φαντασίας ελπίζω να σας άρεσε και περιμένω τα δικά σας σχόλια με επικές μάχες που έχετε διαβάσει εσείς. Μέχρι την επόμενη φορά...byeeee!

                                        
                                                 #KatTheBookoholic
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.