5 TOP MISTERS MC.DREAMY

Οκτωβρίου 04, 2015
                                               5 TOP MISTERS MC.DREAMY

H λογοτεχνεία είναι διανθισμένη με άντρες δυναμικούς, πανέμορφους, μυστηριώδεις, προστατευτικούς, γενναίους,  που δεν διστάζουν να τα τινάξουν όλα στον αέρα για έναν έρωτα. Άντρες με σκοτεινό παρελθόν, άντρες που έχουν μπλεχτεί τα δίχτυα του πεπρωμένου αλλά όταν βρίσκουν την αληθινή αγάπη ξεπερνούν όλα τα εμπόδια. Είναι οι ονειρεμένοι άντρες, οι άντρες που θέλουμε να ξεπηδήξουν από τα βιβλία τους και να έρθουν στην αγκαλία μας.

          
            1)      Μr. Darcy (Pride and Prejucide)
O δυναμικός αυτός άντρας που περηφρονούσε τους γύρω του, μαγεύτηκε από την Ελίζαμπεθ Μπένετ και την αγάπησε με τέτοιο πάθος που άλλαξε τον ίδιο του τον εαυτό. Η επική ατάκα της Jane Austen από το στόμα του κυρίου Ντάρσυ είναι αξιόμνημόνευτη: Youve bewitched me, body and soul, and I love, I love, I love you. Well that slayed me right here, right now!



          

            2)      Edward Cullen (Twilight)
Έντουαρντ Κάλεν aka: my bae, aka: my husband, aka: the reason of my existence, aka: το τέλειο μοντέλο άντρα (κατά την ταπεινή μου άποψη), είναι ένα πλάσμα απόλυτα δοσμένο στον έρωτα της ζωής του, την Μπέλλα. Ο έρωτας αυτός τον έχει εμπνεύσει να γράψει τα καλύτερα μουσικά κομμάτια στο πιάνο ενώ κάθε ατάκα που βγαίνει από το στόμα αυτού του ανθρώπου...εεε του βρικόλακα είναι ύμνος στον έρωτα και την απόλυτη αγάπη.

         
  


            3)      Dimitri Belicov (Vampire Academy)
Ο γενναίος αυτός φύλακας των Μορόι, παρ΄ όλο που είναι αφοσιωμένος στο καθήκον του, την στιγμή που μεταμορφώνεται σε Στριγκόι τα τινάζει όλα στον αέρα και τρέχει πίσω στον έρωτα της ζωής του. Για τον λάθος λόγο βέβαια but still. Και παρ΄όλο που είναι Στριγκόι-βρυκόλακας χωρίς συναισθήματα, ο Ντιμίτρι ακόμη αγαπάει σαν τρελός την Ρόουζ.
   
Αποτέλεσμα εικόνας για dimitri belikov quotes
                   


            4)      Augustus Waters
Το απλό αγόρι της διπλανής πόρτας, χωρίς σούπερ δυνάμεις, με μόνο όπλο την αγάπη του και την μεγάλη του καρδιά καταφέρνει να φέρει το φώς στην ζωή της καρκινοπαθούς Hazel Grace. Tης χαρίζει «μια μικρή αιωνιότητα μέσα σε λίγες μέρες» αγαπώντας την με πάθος, δίνοντας της ελπίδα για το μέλλον, και χαρίζοντας απλόχερα το χαμόγελο του, δείχνοντας σε όλους μας πως ο έρωτας της ζωής μας κρύβεται στα απλά και ουσιώδη.



            5)      Will Herondale
Ο άντρας με τις ορδές γυναικών να λατρεύουν ακόμη και το χώμα που πατάει. Ένας σκοτεινός, ευαίσθητος άντρας, που αγαπά με πάθος και ένταση, που λατρεύει την ποίηση και την λογοτεχνία και που μπορεί να σου απαντήσει με ατάκες από διαφορετικά βιβλία. Ο Γουίλ θυσίασε τον έρωτα του για την Τέσσα για χάρη του «αδερφού» του Τζεμ μόνο για να επιβραβευτεί στο τέλος με μια ζωή γεμάτη αγάπη, πάθος και ωραίες αναμνήσεις μαζί με την αγάπη της ζωής του.
Αποτέλεσμα εικόνας για will herondale quotes             


                             

Λοιπόν αυτό ήταν για σήμερα παιδιά. Ελπίζω να σας άρεσε, ξέρω ότι λατρεύετε όλους τους παραπάνω άντρες και όλοι ευχόμαστε να ήταν πραγματικοί. Μέχρι να ξεπηδήξουν λοιπόν από τα βιβλία τους περιμένω τα σχόλια σας. Μέχρι την επόμενη φορά...byeeeee!


                                                   #KatTheBookoholic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.