TOP 5 EROTICA BOOK SERIES

Οκτωβρίου 01, 2015
                                                     TOP 5 EROTICA BOOK SERIES


Είστε από αυτούς που δεν έχουν ταμπού και προκαταλήψεις; Σας αρέσουν οι kinky καταστάσεις και ο έντονος ερωτισμός στην λογοτεχνεία; Τα παρακάτω βιβλία δεν πρέπει με τίποτα να τα αφήσετε να σας προσπεράσουν. Let’s do this thing, people!

            1)      Fifty Shades of Grey Trilogy(+Grey)
Αυτό έλειπε να παραλείψω την μεγάλη μου αγάπη και την τριλογία που σύστησε σε όλους μας το erotica genre. Όχι ότι δεν υπήρχε πριν το Fifty Shades αλλά μετά από αυτήν την τριλογία ο κόσμος άρχισε να διαβάζει erotica πιο συστηματικά και συνειδητά. Η ιστορία ακολουθεί την σχέση του Christian, που είναι κυρίαρχος, και της Άνα που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με το BDSM life style.

          
           
            2)      Crossfire Series
O Gideon και η Eva θα  συναντηθούν και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα. Ένα σκοτεινό ζευγάρι που αντιμετωπίζει τους δικους του δαίμονες μέσα στην σχέση αλλά και με τον ίδιο τον εαυτό του ο καθένας. Πιο σκοτεινό από το Fifty Shades of Grey, με περισσότερη ένταση, ασχολείται με πιο σοβαρά θέματα πέρα από την εναλακτική ερωτική ζωή των ηρώων. Η  πρωταγωνίστρια είναι πιο δυναμική και γενικά η οπτική αυτού του βιβλίου δεν είναι στραμμένη τόσο στο erotica στοιχείο παρ’ όλο που υπάρχουν άπλετε σκηνές έντονου σεξ.


           3)      Up in the air Series
H Mπιάνκα είναι αεροσυνοδός και έχει μια οργανωμένη ζωή μέχρι την στιγμή που συναντά στην πτήση της τον δισεκατομμυριούχο Τζέιμς. Ο Τζειμς φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή της και ένα δελεαστικό στοίχημα στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί η Μπιάνκα. Της κάνει μια προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί παρ’ όλο που περιλαμβάνει πόνο, ηδονή και ένα εναλλακτικό τρόπο ζωής.
 


           4)      Psy- Changeling Series
Μια σειρά βιβλίων όπου στο καθένα καλύπτεται μια διαφορετική ιστορία πάθους και ερωτισμού μεταξύ δύο διαφορετικών πλασμάτων. Τα Psy είναι άνθρωποι με τηλεπαθητικές ικανότητες και τα Cgangelings είναι άνθρωποι που μπορούν να μεταμορφωθούν σε λύκους, πάνθηρες,  τσιτάχ κ.α. Τα Psy έχουν χάσει την ικανότητα να ερωτεύονται μέχρι την στιγμή που συναντάνε τα σωστά changelings και ο έρωτας, η ηδονή και το πάθος κατακλύζουν την ζωή τους.

                      

           5)      Lords of the Underworld Series

Γενναίοι πολεμιστές ανοίξαν το κουτί της Πανδώρας και κάθε κακό που υπήρχε μέσα, τους κυριάρχησε και γίνανε δαίμονες. Ο καθένας κουβαλάει το δικό του βάρος, βία, αρρώστια, θάνατος, λαιμαργία, λαγνεία. Μέχρι την στιγμή που έρχονται στην ζωή του γυναίκες που τους βάζουν σε πειρασμό. Βιβλία με έντονες σκηνές σεξ και ρομαντισμού ενώ δεν λείπει και το στοιχείο φαντασίας για τους πιο εκλεκτικούς!   

                                           


Αυτό ήταν για σήμερα, lovers. Ελπίζω να σας άρεσαν οι σημερινές προτάσεις βιβλίων, να σας κέντρισα το ενδιαφέρον για ένα καινούργιο book genre και μέχρι την επόμενη φορά...byeeeeee!

                                                   #KatTheBookoholic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.