Spectre (2015)

Δεκεμβρίου 05, 2015
Γεια σας και πάλι!
Εκτός από το Mockingjay, πήγα και είδα άλλη μια ταινία στον κινηματογράφο αυτή τη βδομάδα.
Ο λόγος για την εικοστή τέταρτη ταινία με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007, SPECTRE.




Είδος: Δράσης

Περίληψη





Ο James Bond λαμβάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα από το παρελθόν, το οποίο τον οδηγεί στα χνάρια μιας πανίσχυρης τρομοκρατικής οργάνωσης. Κι ενώ ο Μ δέχεται κυβερνητικές πιέσεις να τερματίσει το πρόγραμμα 00, ο Bond ανακαλύπτει το μυστικό που τον συνδέει με τον επικεφαλής της σατανικής SPECTRE.

Προσωπική εμπειρία

Για να πω την αλήθεια, αρχικά δεν είχα σκοπό να πάω να δω την ταινία, καθώς δεν το έχω πολυψάξει το θέμα "James Bond", αλλά θέλαμε με την παρέα μου να πάμε σινεμά άλλη μια φορά το Σαββατοκύριακο και επιλέξαμε αυτή την ταινία. Οφείλω να πω ότι ήταν αρκετά αξιόλογη και η πλοκή μου κίνησε το ενδιαφέρον. Ωστόσο, έχοντας δει την προηγούμενη ταινία του James Bond, Skyfall, οφείλω να πω ότι περίμενα κομματάκι περισσότερα από το SPECTRE. Και πάλι όμως δεν παύει να είναι μια ωραία ταινία δράσης.

Αξιολόγηση

Πλοκή που κεντρίζει το ενδιαφέρον, με άπλετη δράση και αγωνία, καθώς και αξιόλογα εφέ. Φυσικά υπήρχαν κάποιες σκηνές που δεν θα μπορούσαν να γίνουν στην πραγματικότητα ούτε με σφαίρες, αλλά όταν πας να δεις James Bond, το περιμένεις αυτό. Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν άψογες. Φυσικά δεν έλειπε το γυναικείο στοιχείο, αφού σε αυτή την ταινία γνωρίζουμε την όμορφη και σκληρή Madeline, μια γυναίκα έξυπνη και δυναμική. Η χημεία της ηθοποιού (Léa Seydoux) με τον αγαπητό πράκτορα 007 (Daniel Craig) είναι αρκετά εμφανής, πράγμα που κάνει του θεατές να θέλουν να δουν κι άλλο από αυτούς τους δύο.

Βαθμολογία: / ★ (4/5)










Trailer





-Chrissy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.