Everything, everything (2017)

Αυγούστου 23, 2017
Γεια σε όλους! Επέστρεψα με καινούργια κριτική για Everything,Εverything, και συγκεκριμένα για την ταινία. 


Είδος: Δράμα, Ρομαντική

Περίληψη:
Η Maddy, μια νεαρή κοπέλα, είναι ανίκανη να φύγει από το σπίτι της, διότι έχει ανεπάρκεια αντισωμάτων, τα οποία την κάνουν αλλεργική σχεδόν στα πάντα. Όμως, η ζωή της αλλάζει προς το καλύτερο, όταν αρχίζει να επικοινωνεί με το αγόρι της διπλανής πόρτας, τον Olly.



Προσωπική εμπειρία:
Η ταινία είναι συμπαθητική και μπορώ να πω πως η ώρα μου πέρασε ευχάριστα. Το τέλος μου έκανε εντύπωση, μιας και περίμενα το κλασικό clice με τα άτομα που έχουν κάποια αρρώστια. Υπήρχε ένα plot twist στην μέση της ταινίας, το οποίο με εξέπληξε ελάχιστα, χωρίς να αλλάζει όμως πολύ την πλοκή. Η αλήθεια είναι πως περίμενα ότι θα ήταν χειρότερη, αλλά και πάλι δεν παύει να θυμίζει εφηβικές, χολιγουντιανές ταινίες.


Αξιολόγηση:
Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει για ακόμα μια φορά ο εφηβικός ρομαντισμός (όπως στο The fault in our stars ή το If I stay), όπου η πρωταγωνίστρια έχει μία κρίσιμη ασθένεια που φέρνει την σχέση των πρωταγωνιστών σε κρίση. Δεν θα πω ότι ήταν κακή, γιατί δεν ήταν. Οι υποκριτικές ήταν καλές και οι ηθοποιοί ήταν εμφανώς ερωτευμένοι, χωρίς όμως να γίνονται υπερβολικοί. Αν και έχουμε δει παρόμοια πλοκή σε αρκετές ταινίες, η ασθένεια όπως και το σενάριο ήταν πρωτότυπες. Σίγουρα δεν θα πάρει τα εύσημα που έχει το βιβλίο, όμως μπορεί άνετα να αναδειχθεί ως το The Notebook εν έτη 2017.

Αυτά από εμένα. Δείτε την ταινία, αξίζει.

~V

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.